Finsktalande Kundtjänstmedarbetare

Finsktalande Kundtjänstmedarbetare

Byggmax Kundtjänst söker nu efter en ny fantastisk medarbetare till den finska avdelningen. Arbetet består av att på ett trevligt sätt ta emot kunder/leverantörer via telefon och mail samt att besvara våra kunders olika frågor och lösa deras problem på bästa sätt.

Du kommer att jobba i ett lag där vi jobbar tätt och tillsammans men även mycket individuellt för att hjälpa våra kunder och även kollegor i hela företaget.

Vi söker en person för att förstärka upp vårt lag, både till vår telefon support och backoffice.

Sammanfattningsvis hjälper du oss att leverera service i världsklass och i utbyte ger vi dig ett spännande och roligt arbete i en helt fantastiskt arbetsgrupp!

Tjänsten startar i April, Det är en visstidsanställning på Heltid i 6 månader med möjlighet till förlängning.

Din profil:
  • Har en utmärkt känsla för service
  • Har en mycket god social kompetens
  • Har god förmåga att arbeta både självständigt samt i grupp
  • Är en engagerad och ansvarstagande person
  • God datorvana
  • Flytande finska i tal och skrift samt svenska i tal och skrift
Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare. Det viktiga är att du är glad, trevlig och brinner för att ge utmärkt service. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Reza Karbalaei
Email Mejla Reza Karbalaei
Område Lund
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggmax vill att alla hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga sina byggprojekt. Alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill renovera inne, ute eller i trädgården. På Byggmax strävar vi allesammans mot samma mål - att se till att hemmasnickarna får den möjligheten.

Byggmax har hundratals butiker och en exploderande e-handel. Ända sedan starten 1993 har affärsidén varit att vara det bästa och billigaste alternativet för både hemmasnickare och proffs som vill ha byggmaterial av bra kvalitet. Från att ha varit en ettrig uppstickare har Byggmax expanderat i både Sverige, Norge och Finland och är nu en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagsskultur har gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. I Byggmax Group ingår även Buildor och Skånska Byggvaror.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!