Byggmax Kundservice söker nya stjärnor

Byggmax Kundservice söker nya stjärnor

Att vara en stjärna hos oss innebär att med trevligt bemötande ta emot kunder/leverantörer via telefon och mejl samt att besvara våra kunders funderingar och lösa deras problem på bästa sätt. Du kommer jobba med allt från försäljning och produktvägledning till orderadministration och leveransökning.

Du kommer att jobba i ett team där vi jobbar tätt och tillsammans men även mycket individuellt för att hjälpa våra kunder och även kollegor i hela företaget. Sammanfattningsvis hjälper du oss att leverera service i världsklass och i utbyte ger vi dig ett spännande och roligt arbete i en fantastisk arbetsgrupp där det finns spännande utvecklingsmöjligheter. Vi är inne i en framtidsresa med mycket nytt på agendan där medarbetarna har mycket inflytande. Du ska därför ha ett brinnande intresse av att vilja utveckla både dig själv och våra dagliga arbetsrutiner.

Vår Kundservice i Lund förser den norska, finska och svenska marknaden med support. Du kommer att arbeta på en fartfylld och härlig arbetsplats omgiven av engagerade och fantastiska kollegor i teamet.

Det är inget krav att du ska ha jobbat på en Kundservice tidigare, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet från arbete via telefon eller service. Besitter du kunskap från byggbranschen och/eller känner dig händig inom hemma-projekt så kommer du stortrivas hos oss. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge utmärkt service.

Kvalifikationer för tjänsten är:
  • Har en utmärkt känsla för service
  • Har en mycket god social kompetens
  • Har god förmåga att arbeta både självständigt samt i grupp
  • Är en engagerad och ansvarstagande person
  • God datorvana
  • Kunskaper i norska och/eller finska i tal och skrift är mycket högt meriterande
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper!
Mer info
Kontaktperson Annika Jönsson
Email Mejla Annika Jönsson
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggmax vill att alla hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga sina byggprojekt. Alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill renovera inne, ute eller i trädgården. På Byggmax strävar vi allesammans mot samma mål - att se till att hemmasnickarna får den möjligheten.

Byggmax har hundratals butiker och en exploderande e-handel. Ända sedan starten 1993 har affärsidén varit att vara det bästa och billigaste alternativet för både hemmasnickare och proffs som vill ha byggmaterial av bra kvalitet. Från att ha varit en ettrig uppstickare har Byggmax expanderat i både Sverige, Norge och Finland och är nu en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagsskultur har gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. I Byggmax Group ingår även Buildor och Skånska Byggvaror.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!