5 Butikssäljare till Byggmax nyetablering i Lund (heltid/deltid)

5 Butikssäljare till Byggmax nyetablering i Lund (heltid/deltid)

Vi har en plan som går ut på att bli världens bästa bygghandel. Är din spontana tanke: "Inga problem, det fixar jag", vill vi gärna att du läser vidare.

Det är precis en sådan jävlar-anamma-attityd vi letar efter hos våra nya medarbetare i Lund. Ditt jobb går främst ut på att vara en del i ett dream-team som tillsammans levererar ett kundbemötande i världsklass. Därför ser vi gärna att du har svårslagna säljegenskaper samtidigt som du gärna har erfarenhet från bygg- eller detaljhandeln. Att vara en del i en anläggning förutsätter även att du besitter en god samarbetsförmåga. Kanske jobbar du i butik eller bygghandel redan i dag eller känner dig redo för det. Det viktigaste är dock att du är utåtriktad och brinner för att skapa stamkunder och vara en del i ett team.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för ge kunderna bästa möjliga service och att anläggningen är ren och fräsch. Har du truckkort är det ett plus.

Tjänsterna är heltid, deltid och extra!

Läs mer om Byggmax på www.byggmax.se

Kontakt/Ansökan

Kliar det i fingrarna? Är det här ett jobb för dig föreslår vi att du söker redan idag via länken nedan.

Infinity ansvarar för denna rekrytering, vill du ha mer information om tjänsten eller urvalsprocessen är du välkommen att kontakta Mårten Näsvall, Infinity, på e-mail: marten.nasvall@infinityhr.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår filosofi - Bra byggvaror till låga priser

Byggmax idé är enkel, vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Vi har över 150 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland. Varuhusen präglas av self-service, som kund lastar och plockar du själv byggmaterialet i vår drive-in. Som stöd och hjälp hittar du rikligt med information, instruktion och inspiration på vår hemsida. På varuhusen hittar du ett populärt basutbud av produkter för att bygga, renovera och inreda ditt hus eller din lägenhet. Vår e-handel kompletterar våra varuhus genom att erbjuda ett utökat sortiment med 1000-tals ytterligare byggvaror som du som kund smidigt kan beställa för hemkörning.