Redovisningsekonom till AR-packaging i Lund

Redovisningsekonom till AR-packaging i Lund

AR-Packaging i Lund stärker nu upp sitt ekonomiteam med en kollega. Är du en erfaren redovisningsekonom med bredd och goda systemkunskaper är detta en möjlighet för dig.

Initialt är detta ett konsultuppdrag under 12 månader med möjlighet till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande arbete inom både kund- och leverantörsreskontra
  • Självständigt göra avstämningar och stötta upp i bokslut
  • Utöver detta tillkommer även de ad hoc-uppgifter som kan uppstå på en ekonomiavdelning.
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi ser med fördel att du har en högskole- eller yrkesutbildning inom ekonomi och /eller erfarenhet som motsvarar detta. Det är viktigt att du är trygg i samtliga delar inom kund- och leverantörsreskontra. När det gäller bokslut behöver du inte vara bokslutsjälvständig men erfarenhet av att vara behjälplig vid detta. På ekonomiavdelningen arbetar man i SAP, Conrab Opto och det krävs inte att du har erfarenhet från dessa system men det är ett krav att du är generellt systemstark och snabbt sätter dig in i att hantera nya.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i dina kunskaper inom kund- och leverantörsreskontra och som är mån om att alltid utföra ett korrekt arbete och inte släpper saker förrän de antingen är klara eller återkopplar om du kört fast. Du uppskattar ett gott samarbete och vet vikten av att skapa goda relationer med både dina kollegor och företagets leverantörer. Vidare kan du arbeta noggrant, strukturerat och bibehålla din positiva attityd även när arbetstempot är högt.

Vad erbjuder vi dig?

Graphic Packaging International

Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.

Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

https://www.ar-packaging.com

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Anna Granberg anna.granberg@meritmind.se

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)