Web developer / JavaScript / Frontend

Web developer / JavaScript / Frontend

Är du en erfaren webbutvecklare som vill bli en del av ett större utvecklingsteam? Axis Communications söker efter dig som vill vara med och skapa framtidens teknologi.

Om företagetAxis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och trygghetslösningar. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad trygghet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlas duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål - att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

ArbetsuppgifterI denna roll är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utveckla avancerade webbapplikationer i JavaScript. Teamet som du är en del av arbetar agilt med dagliga stand-ups och sprintar på cirka 10 dagar. Teamet som du kommer att jobba i arbetar både med frontend- och backendutveckling. Du använder dig både av Backbone och React och har erfarenhet av att jobba i större agila projekt där kvalitet och säkerhet är del av det dagliga arbetet. Teamet som du är en del av utvecklar både webblösningar och applikationer till Axis produkter.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning
  • 3-5 års erfarenhet av utveckling av avancerade webbapplikationer
  • Erfarenhet av utveckling i JavaScript
  • Erfarenhet av att arbeta med ramverk
  • Erfarenhet av React och/eller Backbone (meriterande)
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i svenska (meriterande)
  • Erfarenhet av att arbeta i Linux
För att trivas i denna roll är du en person som har förmåga och intresse av att samarbeta med andra människor. Du har inget problem att arbeta utanför ramen av din arbetsbeskrivning, ser inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs. Vidare är du en person som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och tycker om att hålla dig uppdaterad inom ditt område.

Övrig information
I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Axis har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axis en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Frontend, Javascript, Linux, cloud, webbapplikation, Axis, Backbone, React, Agile, Web developer
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.