Software Developer / Frontendutvecklare / Android / iOS

Software Developer / Frontendutvecklare / Android / iOS

Axis Communications i Lund söker efter dig! Vill du vara en del av ett kunnigt team som skapar framtidens teknologi. Axis erbjuder dig en utvecklande roll inom avdelningen Safe City.

Om företagetAxis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur, där de uppmuntrar sina anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlas duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål - att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

ArbetsuppgifterDitt team arbetar med att skapa lösningar inom säkerhetskameror för olika systemkomponenter. Teamet arbetar i dagsläget med ny teknik och arbetar nära både produktledning och användarna. Axis arbetar Agilt och du har möjlighet att genom dagliga stand-ups påverka ditt arbete och teamets utveckling. I denna rollen hos Axis får du möjlighet att arbeta brett inom frontend och även utveckla inom Android/iOS. Teamet som du är en del av har bred kompetens och ger dig möjlighet att utvecklas inom de områden du har behov och önskan av.

Formella krav
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av liknande utveckling från arbete alternativt studieprojekt
  • Kunskap i ReactJS och JavaScript ES6
  • Erfarenhet av mjukvaru-utveckling i Linux miljö (i C, Go eller annat liknande programmerings-språk)
  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
Du är en person som har en lösningsfokuserad inställning och tycker att problemlösning är kul. Du har intresse av att samarbeta med andra och har lätt för att se gruppen och syftet med helheten framför den egna agendan. I teamet arbetar ni med tvåveckors sprinter och för att trivas i rollen är du en person som är öppen för förändring och kan snabbt ändra ditt synsätt. Du motiveras av att få sätta igång projekt och driva dessa projekten självständigt framåt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Software Development, Frontendutvecklare, ReactJS, JavaScript ES6, Linux, Go, C, Agile, Front end, Axis Communications, Android, iOS, Lund
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.