Servicetekniker / Kvalitetsingenjör till Phase Holographic Imaging i Lund

Servicetekniker / Kvalitetsingenjör till Phase Holographic Imaging i Lund

Har du erfarenhet av service och en fallenhet för felsökning och reparationer? Vi söker dig som har tidigare arbetat som kvalitetsingenjör eller servicetekniker för en nyckelroll. Här kommer du ha stor möjlighet att göra din röst hörd och påverka företagets arbete med kvalitetskontroll och service.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetInom medicinsk forskning och utveckling används celler för studier av bakomliggande mekanismer samt behandling av sjukdomar. PHI är ledande i utvecklingen av avancerad mikroskopi för just studier av cellers beteende över tid. Bolagets instrument, HoloMonitor M4, kan följa cellers aktivitet över flera dagar och därigenom analysera bland annat rörelse, hastighet, utseende och beteende. Tack vare sin storlek kan M4 placeras inuti en s.k. inkubator, där temperatur och fukt är optimala för cellernas trivsel, och där vår unika tekniska lösning möjliggör mätningar utan tillsats av kemiska reagens.

Sedan det första serietillverkade instrumentet introducerades 2011 erbjuder bolaget idag ett komplett system för kvantitativ långtidsanalys av levande celler, som kringgår flera nackdelar hos traditionella mätmetoder. PHI förser den medicinska forskningen med lättanvända forskningsinstrument som används i kampen mot cancer och andra folksjukdomar.

ArbetsuppgifterSom kvalitetsingenjör har du en nyckelroll vad gäller kvalitetskontroll och service. Du arbetar även med att utveckla och komplettera tillhörande dokumentation för produkterna. Service- och underhållsarbetet utförs både ute hos kunder och på plats i de egna verkstäderna i Lund vilket innebär att resor är förekommande i tjänsten. Du ansvarar för frakter och logistik kring produkterna genom hela kedjan från leverantör till kund. I din roll agerar du support till kunder, distributörer samt kollegor. Du deltar även i företagets utveckling och förbättringar av instruktioner och kvalitetsprocesser. Vidare deltar du i olika utvecklingsprojekt rörande tester/mätningar.

Formella krav
  • Relevant teknisk utbildning från gymnasium eller högskola
  • Erfarenhet av kvalitetsstyrt arbete (ex produktions-/kvalitets-/servicetekniker eller -ingenjör)
  • Erfarenhet och förståelse av ett eller flera områden inom mekanik, elektronik elller optik
  • God datorvana, framförallt i Windowsmiljö
  • Flytande engelska och svenska, såväl skriven som talad
  • B-körkort
Som person är du uppmärksam och tillmötesgående och tycker om att lösa problem som bidrar till såväl nöjda kunder som förbättringar i produkter och processer. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång. Du har ett logiskt angreppssätt, föredrar att lita på data och tar dig an problem ur ett vetenskapligt och analytiskt perspektiv. Du är kvalitetsmedveten och förstår vikten av att dokumentera ditt arbete. Vi tror att du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. Denna spännande utmaning kräver en ganska bred kompetens, men framförallt kommer din personlighet att vara avgörande för hur du passar in i hos företaget.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, Kvalitetsingenjör, Serviceingenjör, Produktionsingenjör, Ingenjör, Mekanik, Elektronik, Optik, Felsökning, Medicinteknik, Kvatlitetskontroll, Service, Lund, Skåne, Malmö
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!