Säljare

Säljare

Har du tidigare erfarenhet av försäljning och motiveras av att påverka ditt egna arbete? Trivs du i en roll där du driver hela säljprocessen från initial kontakt med kund till ett lyckat avslut med ett påbörjat samarbete? Sök tjänsten som säljare för att vara en del av företagets spännande utveckling där miljö står i fokus!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget befinner sig i en spännande fas där forskning- och utvecklingsfasen kommer att övergå med fokus riktat på försäljning samt att expandera verksamheten. Företaget har ett stort miljöfokus och arbetar för att ta vara på samhällets resurser. På sikt har företaget höga målsättningar och som medarbetare har du stora möjligheter att utvecklas och påverka.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare har du ett eget ansvar för hela säljprocessen. Företaget har ett stort nätverk inom sin bransch och ditt ansvar är att initiera och driva kontakten med de potentiella kunderna. Företagets försäljning består av både anläggningar och produkter som utvinns av anläggningarna. Dessa säljcykler skiftar i längd och komplexitet. Du har nära samarbete med kollegor för att få stöttning med bland annat tekniska lösningar och beräkningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att strukturerat och systematiskt kontakta och besöka kunderna, vägleda och erbjuda kundspecifika lösningar, offerera och följa upp. I rollen schemalägger du dina besök hos kunderna på egenhand och förväntas besöka kunderna vid behov.
  • Initiera och driva kontakten med potentiella kunder
  • Vägleda och erbjuda kundspecifika lösningar
  • Offerera och avsluta affärer
  • Följa upp försäljningar
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har relevant arbetslivserfarenhet av att driva säljprocesser inom B2B.
  • Mycket god affärsförståelse samt för affärsmodeller och avtalsskrivande
  • Teknisk förståelse eller bakgrund
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom biogas-, vatten-/avloppsrenings- eller energibranschen.
  • Mycket goda kunskaper inom svenska och engelska, både i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav
Mycket vikt kommer läggas på den personliga lämpligheten för denna roll, ditt intresse för att utvecklas inom företaget samt påverka din egen roll. Du är en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Samtidigt finns kollegor till hands för att utforma offerter, beräkningar och tekniska underlag varför du gillar att arbeta ihop med ditt team. Du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner, och uppskattar en roll där du ges möjligheten att bidra med dina tankar och idéer och har mandat att utveckla befintliga rutiner. Att se tydliga resultat av ditt arbete motiverar dig och du drivs av att skapa affärer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, säljare, utesäljare, B2B, miljö, biogas, vatten, avloppsrening, energi, offert, säljprocess, kunder, lösningar.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!