QC ingenjör / QA ingenjör / labbingenjör

QC ingenjör / QA ingenjör / labbingenjör

Är du utbildad ingenjör med bakgrund inom cellbiologi, immunologi eller microbiologi? Har du erfarenhet från labbmiljö och vill vara med och göra skillnad. Då kan du vara ett spännande bolag i Lunds nya QC ingenjör.

Om företagetFöretaget utvecklar en teknologi för att utvinna stamceller ur fostervatten för framtida läkemedel. Det framtida målet är att ta cellerna från laboratorium till klinik de närmaste åren. De är sex stycken medarbetare idag och ska fortsätta att växa.

ArbetsuppgifterDu kommer att arbeta brett både med QC, QA men även med själva produktionen där isolering, upprening samt seperation av cellerna sker. Produktionen sker i renrum och enligt GMP. Genom flödesgeometri kommer du analysera cellerna och du kommer också ansvara för att skriva rapporter samt dokumentationer.

Formella krav
  • Ingenjör( Cellbiologi, immunologi, microbiologi)
  • Biomedicinsk analytiker( Med lång erfarenhet av labbmiljö)
  • Erfarenhet av renrum
  • Erfarenhet av QC/ QA (meriterande)
  • Engelska (Flytande i tal och skrift)
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Lund
Lön: Enligt ÖK.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.