Projektledare / Mjukvaruutveckling / Project Manager

Projektledare / Mjukvaruutveckling / Project Manager

Har du erfarenhet av projektledning inom mjukvara? Consafe Logistics söker dig som vill arbeta i en platt organisation med stort eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Om företagetConsafe Logistics är en av Europas ledande leverantörer av IT-lösningar inom supply chain. Med en konkurrenskraftig produktportfölj skapar Consafe Logistics konkurrensfördelar för sina kunder världen över. De utvecklar, implementerar och supporterar mjukvara, hårdvara och tjänster genom hela värdekedjan med fokus på produktion, lager och distribution. Consafe Logistics har över 350 anställda och hjälper kunder i över 30 länder från sina kontor i Sverige, Danmark, Norge, Holland, Polen och England. De arbetar enligt en projektdriven verksamhetsmodell som är kundnära och ligger till grund för långa partnerskap.

ArbetsuppgifterSom projektledare på Consafe Logistics arbetar du med att leda projekt inom mjukvaruutveckling. Projekten kan dels vara funktionsprojekt och dels vara interna tekniska projekt. Projekten kan variera både i storlek och tid, men du förväntas driva flera projekt parallellt och leda projektteamen framåt. Du lägger upp projektplaner där du planerar tidsramen samt hur mycket resurser som behövs i projekten. Som projektledare är du den som för diskussionen och samtalar med ingenjörerna i projekten som kan vara placerade i olika delar av europa. Consafe Logistics arbetar utifrån ett Agilt arbetssätt, och utvecklarna kodar i C och C#.

Formella krav
  • Utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av projektledning inom mjukvaruprojekt
  • Erfarenhet av Agil arbetsmetod samt vattenfallsmodellen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Erfarenhet av mjukvarutestning (meriterande)
För att trivas i rollen som projektledare hos Consafe logistics är du en person som får energi av att umgås och föra dialoger med nya människor. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till andras åsikter, har lätt för att se gruppen och syftet med helheten framför den egna agendan. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och har en fallenhet för att prioritera samtidigt som du har en utvecklad problemlösningsförmåga.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mjukvaruutveckling, project manager, projektledare, C, C#, Agile, Agilt, Cosafe Logistics, Lund, Warehouse Management Systems, WMS, software development
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.