Project Manager / Projektledare

Project Manager / Projektledare

Har du något års erfarenhet av att arbeta i en projektledande roll? Har du ett intresse för IT och en förståelse för flödet i en projektprocess? Trivs du i en lösningsorienterad miljö där du får möjligheten att bidra? Då har vi rätt tjänst för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Consafe Logistics har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Consafe Logistics en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetConsafe Logistics är en av Europas ledande leverantörer av IT-lösningar inom supply chain. Med en konkurrenskraftig produktportfölj skapar Consafe Logistics konkurrensfördelar för sina kunder världen över. De utvecklar, implementerar och supporterar mjukvara och tjänster genom hela värdekedjan med fokus på produktion, lager och distribution. Consafe Logistics har över 400 anställda och hjälper kunder i över 30 länder från sina kontor i Sverige, Danmark, Norge, Holland, Polen och England. De arbetar enligt en projektdriven verksamhetsmodell som är kundnära och ligger till grund för långa partnerskap.

ArbetsuppgifterSom projektledare på Consafe Logistics arbetar du med att leda projekt inom mjukvaruutveckling mot en internationell kund vilket mestadels omfattar implementering av företagets program Astro WMS. Projekten kan variera både i storlek och tid, men du förväntas driva flera projekt parallellt och leda projektteamen framåt. Du lägger upp projektplaner där du planerar tidsramen samt hur mycket resurser som behövs i projekten. Som projektledare är du den som för diskussionen och samtalar med applikationskonsulterna och utvecklarna i projekten som kan vara placerade i olika delar av Europa. Vidare arbetar du med riskhantering och har en tät dialog med företagets kund. Consafe Logistics arbetar utifrån ett agilt arbetssätt och du förväntas bidra till ett effektivt och positivt arbetsklimat, både i teamet och kunden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis projektledning, ledarskap alternativt motsvarig arbetslivserfarenhet
  • Något års arbetslivserfarenhet i en projektledande roll
  • Meriterande med kunskaper inom IT, framför allt inom mjukvaruutveckling
  • Erfarenhet av supply chain, logistik och/eller lagerprocesser är meriterande
  • Erfarenhet av agil arbetsmetod är meriterande
  • Obehindrat i svenska och engelska, tal och skrift
För att trivas i rollen som projektledare hos Consafe logistics är du en person som får energi av att umgås och föra dialoger med nya människor. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Därtill har du lätt för att anpassa dig till andras åsikter och att se gruppen samt syftet med helheten framför den egna agendan. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och har en fallenhet för att prioritera samtidigt som du har en utvecklad problemlösningsförmåga. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Hösten 2022
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mjukvaruutveckling, project manager, projektledare, C, C#, Agile, Agilt, Cosafe Logistics, IT, Warehouse Management Systems, WMS, software development, Lund, Malmö, heltid, Skåne
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!