Office Coordinator / Kontorsassistent sökes till läkemedelsföretag i Lund

Office Coordinator / Kontorsassistent sökes till läkemedelsföretag i Lund

Bravura söker en driven, noggrann, serviceinriktad och ansvarstagande kontorsassistent till ett expanderande läkemedelsföretag i Lund.

Om företagetFöretaget utvecklar innovativa och långtidsverkande läkemedel för behandling av svåra och kroniska sjukdomar, som opioidberoende, smärta, cancer och endokrina tillstånd.

ArbetsuppgifterI denna roll som kontorsassistent kommer du att verka i en servicefunktion mot den övriga organisationen. Mer specifikt kommer du ha ansvar för beställningarna av kontorsmaterial, iordningställande av konferensrum och allmänna ytor, beställning av mat och mm till konferenser och möten. Du kommer också hantera resebokningar, företagsevent och arkivering av avtal.

Kontoret är beläget på Ideon i Lund och arbetstiderna är sedvanliga kontorsarbetstider. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer vara mellan Juli och sista december.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av administrativt eller koordinerande yrke sedan tidigare
  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Microsoft Office
Som person ska du vara strukturerad, noggrann, serviceinriktad och självgående för att du ska passa i rollen. Du kommer verka i en expanderande organisation där den ena dagen ej är den andra lik varpå flexibilitet och anpassningsförmåga är viktiga egenskaper för att du ska trivas.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kontorsassistent, assistent, kontor, administrativ assistent, administratör, administration, Office, Lund, heltid
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.