Mjukvaru-/Frontendutvecklare till Syntach AB

Mjukvaru-/Frontendutvecklare till Syntach AB

Har du erfarenhet av frontend/mjukvaruutveckling och JavaScript-programmering? Motiveras du av att arbeta i en innovativ organisation med visionen att rädda liv!? Du ska du söka den här tjänsten på Syntach!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Syntach AB.

Om företagetSyntach AB är ett innovationsdrivet företag baserat i Lund. Företaget startades år 2012 för att utifrån en idé skapa en helt ny produkttyp för behandling av patienter med kronisk hjärtsvikt, vilket är en snabb växande patientgrupp. Eftersom ett stort antal av hjärtsviktspatienterna även lider av mitralis-insufficiens (läckande mitralisklaff) utvecklar företaget även en minimalinvasiv produkt som korrigerar detta och kan användas antingen i kombination med huvudprodukten eller ensamt. Syntach är en liten organisation där du kommer vara del av ett kreativt och flexibelt team med högt till tak.

ArbetsuppgifterI rollen som front-end utvecklare kommer du att arbeta med användargränssnittet för ett hjärtimplantat. Produkten består av två olika användargränssnitt: den primära är en medicinsk läsplatta som används av personal för att utvärdera, diagnostisera och optimera hjärtimplantatets prestanda, och den andra är ett webbaserat gränssnitt för tillgången till historiska patientdata som lagras i en serverdatabas. Arbetet består först och främst av att vara ansvarig för programmering, implementering och underhåll av dessa användargränssnitt där du kommer att involvera dig i alla andra steg i processen. Förutom programmering kan ditt arbete även bestå av iterativ testning, som upprepas tills de slutliga kraven är uppfyllda. Du är högst delaktig i utvecklingen och utformningen av dessa användargränssnitt.

Formella krav
  • Relevant akademisk utbildning
  • Mycket god erfarenhet av frontend/mjukvaruutveckling
  • Mycket god erfarenhet och kunskap om programmering med JavaScript samt ramverk (t.ex. Next.js eller liknande) och plugins (t.ex. Gatsby eller liknande)
  • Behärskar svenska och engelska väl, i både tal och skrift
  • Erfarenhet från medicinteknisk industri är meriterande
Övrig information
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Frontend, Front-end, mjukvaruutveckling, mjukvaruingenjör, SW Engineer, medicinteknik, medical device industry, Lund, JavaScript, ReactJS
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!