Kvalitetsadministratör / Koordinator

Kvalitetsadministratör / Koordinator

Är du tillgänglig för en omgående start och har erfarenhet av kvalitetsadministrativt arbete? Bravura söker dig som är koordinerande, kvalitetsmedveten och självgående till en ansvarstagande och administrativ roll!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är ledande inom installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro.

ArbetsuppgifterI rollen som kvalitetsadministratör ansvarar du för den löpande administrationen för projekten som kommer in till företaget. Du ansvarar för såsom fakturering, tidrapportering, hantering av serviceavtal och garantiärenden samt detaljstudera med hjälp av korsreferenser mellan dokument. Du har en viss kundkontakt, kontakt med leverantörer och uppföljning.

Vidare koordinerar och stöttar du montörer och Projektledare samt avlastar deras administration och dokumentering.

Formella krav
  • Erfarenhet av kvalitetsadministrativa arbetsuppgifter
  • God datavana
  • Goda kunskaper i Microsoft Office, framför allt Excel
  • Goda kunskaper i affärssystem
  • Obehindrat i svenska och engelska, tal och skrift
Som person är du driven, ansvarstagande och strukturerad. Det är viktigt att du är kommunikativ, tar initiativ och kvalitetsmedveten då du kommer ansvara för att saker blir rätt. Det är också av största vikt att du är supporterande som person samt har hög integritet mot både kunder och medarbetare.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kvalitetsadministratör, administratör, kvalite, koordinator, Lund, kontor, affärssystem, bemanning, heltid, Skåne
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!