Junior systemutvecklare / .NET / mjukvaruutvecklare till Consafe Logistics

Junior systemutvecklare / .NET / mjukvaruutvecklare till Consafe Logistics

Är du en kreativ problemlösare som vill utveckla framtidens logistiklösningar? Consafe Logistics söker nu efter en mjukvaruutvecklare till deras team som jobbar med utveckling av företagets kärnprodukt.

Om företagetConsafe Logistics är en av Europas ledande leverantörer av IT-lösningar inom supply chain. Med en konkurrenskraftig produktportfölj skapar Consafe Logistics konkurrensfördelar för sina kunder världen över. De utvecklar, implementerar och supporterar mjukvara, hårdvara och tjänster genom hela värdekedjan med fokus på produktion, lager och distribution. Consafe Logistics har över 350 anställda och hjälper kunder i över 30 länder från sina kontor i Sverige, Danmark, Norge, Holland, Polen och England. De arbetar enligt en projektdriven verksamhetsmodell som är kundnära och ligger till grund för långa partnerskap.

ArbetsuppgifterSom mjukvaruutvecklare på Consafe logistics arbetar du med utveckling, modernisering samt underhåll av Consafe logistics system och arbetssätt. Du arbetar med komplexa problem i ett litet team som kräver god analytisk samt problemlösningsförmåga. Fokus ligger på lagerautomatisering från ett AstroWMS®-perspektiv. Underhåll sker mestadels i C och SQL, samtidigt som de vill modernisera och separera affärslogik mot mer nyare teknik och prgrammeringsspråk. Du är en del av produktteamet som utvecklar företagets kärnprodukt, det finns även team som jobbar med klientnära utveckling som huvudsakligen skrivs i C# och web.

Consafe logistics system är verksamhetskritiskt för deras kunder och körs på flera hårdvaruarkitekturer samt olika operativsystem så som Windows, AIX och Linux.

Consafe Logistics erbjuder goda utvecklingsmöjligheter både gällande kompetens och karriär, du får även arbeta tillsammans med många kompetenta kollegor och vara delaktig i spännande uppdrag.

Formella krav
  • Relevant universitet- eller högskoleutbildning, alternativt likvärdig kunskap från arbetslivet
  • Kunskap eller intresse för C
  • Något års erfarenhet av systemutveckling
  • Erfarenhet från lager- och logistikbranchen eller supply chain (meriterande)
  • Erfarenhet av att utveckling av adminsitrativa system (meriterande)
  • Förståelse för svenska samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Vi ser att du är en ambitiös och innovativ person som vill vara med på utvecklingsresan som företaget står inför. Genom att du tar dina arbetsuppgifter på ett kvalitetsmedvetet sätt och ser varje problem som en kul utmaning skapar du rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. Du är en person som trivs i ett arbete där du har uppgifter att göra och räds inte av stundtals hög arbetsbelastning. Då Consafe Logistics arbetsmiljö präglas av stor öppenhet och teamkänsla krävs det att du är en prestigelös person som ser laget före jaget.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: .NET Core, C, C#, programmare, systemutveckling, mjukvaruutveckling, utvecklare, Lund, junior
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.