Junior projektkoordinator / IT / Koordinator

Junior projektkoordinator / IT / Koordinator

Vill du arbeta i en administrativ roll där du koordinerar olika projekt? Vi söker en projektkoordinator med stort intresse för teknik. Här erbjuds du som är i början av din karriär en tjänst med omväxlande uppgifter i en arbetsmiljö präglad av en platt organisation med stora möjligheter att själv påverka din arbetsdag.

Om företagetVår kund erbjuder digitala tjänster för publika miljöer. De har en stark position i norra Europa. Deras tjänster omfattar digital signage-lösningar till både publika transportmedel och den digitala butiken. De erbjuder en komplett IT-lösning för publika transportmedel, stationer och hållplatser. För den digitala butiken erbjuder de integrerade lösningar och interaktiva tjänster som bidrar till en ökad kundupplevelse. Bolaget är väl positionerat inom marknaderna detaljhandel, bank, spel och transport. Genom sin digital signage-lösning får kunderna en effektiv kommunikationskanal som är enkel att administrera och som går att integrera med övriga system.

ArbetsuppgifterI rollen som projektkoordinator arbetar du i en bred roll präglad av stor variation. Här ingår du i projekt/installationsteamet som idag består av en projektkoordinator och en projektledare samt inhyrda tekniker. Som en del av teamet stöttar du upp projektledaren. Stort fokus ligger på installationskoordination vilket innebär att du koordinerar arbetet berörda tekniker ute hos kund. CMS-administration där du administrerar kundernas innehåll på skärmar innefattandes film, web och bild. Du supporterar internt och externt gällande tekniska frågor och funderingar kopplade till företagets digitala skärmar. Andra förekommande arbetsuppgifter är uppföljningar av olika kundprojekt, beräkning av installationskostnader. I rollen samarbetar du nära med både inköp och logistik för att säkerställa en god leveranssäkerhet.

Formella krav
  • Gymnasieexamen inom IT, data eller teknik
  • Tidigare erfarenhet av koordinerande arbetsuppgifter, gärna inriktat mot IT
  • Stort tekniskt intresse av teknik eller IT
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att att du trivs i en koordinerande och social roll med många kontaktytor där du är bekväm med att kunna fatta snabba beslut. Du får energi av en snabb föränderlig vardag som ställer krav på anpassning och att du kan hantera flera uppgifter samtidigt. Problemlösning ger dig en kick och du är en analyserande person som blir motiverad när du ställs inför situationer där du behöver hitta lösningar. Vi ställer höga krav på dina kommunikativa förmåga eftersom service är en viktig del av ditt arbete.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Multi Q. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Mitten av december
Plats: Lund
Lön: Enligt ÖK

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektkoordinator, projekt, koordinator, IT, data, teknik, administration, projektledning, Lund, junior
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.