Junior elektronikingenjör / Nyexaminerad ingenjör / Junior elkonstruktör

Junior elektronikingenjör / Nyexaminerad ingenjör / Junior elkonstruktör

Drivs du av frihet under ansvar och har ett genuint intresse för elektroteknik? Vi söker nyexaminerade ingenjörer till Axis Communications i Lund. Som elektronikingenjör får du ett brett ansvar i produktutvecklingen och arbetar i projektgrupper tillsammans med seniora kollegor.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos vår kund.

Om företagetAxis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur, där de uppmuntrar sina anställda till att tänka stort och fritt, och där det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Här samlas duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål - att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

ArbetsuppgifterSom elektronikingenjör på Axis har du en aktiv och viktig roll i organisationen och ett starkt inflytande i deras fortsatta framgångar. Du är inblandad i alla stadier av utvecklingen - från idé till färdig produkt. Elektronikutvecklingen präglas av nytänkande och siktar både mot att stärka och vidga nuvarande produktportfölj samtidigt som du i ditt arbete studerar nya teknologier med fokus på framtida innovationer.

Som elektronikingenjör ansvarar du för produktens elektronikkonstruktion och du kommer att arbeta med att utvärdera och välja ut komponenter, schemaritning och framtagning av tillverkningsunderlag. Du arbetar nära dina kollegor inom mjukvara och mekanik för att ta fram den optimala hårdvarudesignen. Beroende på projektets storlek kan man vara 1-3 elektronikingenjörer per projekt.

Formella krav
Givetvis har du ett brinnande intresse för elektronik! Men vi vill att du också:
  • Har en ingenjörsexamen inom elektronik
  • Har viss erfarenhet av elektronikkonstruktion, antingen via arbete eller att du har sysslat med elektronikkonstruktion på fritiden som ett hobbyprojekt
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi tror att du är en driven individ som älskar att ta ansvar och lösa tekniska problem. Du trivs med att bygga relationer, är kommunikativ och förstår vikten av gott samarbete med kollegor. Samtidigt har du förmåga att ta ansvar över att ditt eget arbete blir gjort på ett effektivt sätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elektronikingenjör, elektroteknik, ingenjör, tekniker, elkonstruktör, elektronikkonstruktör, heltid, Lund
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!