Junior Testutvecklare med obegränsade möljigheter!

Junior Testutvecklare med obegränsade möljigheter!

Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta med att ständigt försöka hitta lösningar och förbättringar? Som Testutvecklare på på detta företag får du arbeta på ett spännande och innovativt bolag med kompetenta medarbetare där personlig utveckling står i fokus.

Om företagetDetta är en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur, där de uppmuntrar sina anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. Här får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlas duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål - att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

ArbetsuppgifterRollen innebär utvecklings - och systemtester i scrummiljö. Ditt arbetsteam består både av utvecklare och testare där alla jobbar tätt tillsammans och utvecklar sina egna testcase för att förbättra testmiljö, metoder, och processer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är exekvering och test av funktions- och systemtester och programmering. Rollen innebär även analys och programmering. För rätt person finns goda möjligheter att gå vidare inom test eller inom bolaget i stort.

Formella krav
  • Civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen som innefattar programmering och nätverk
  • Programmeringserfarenhet
  • Erfarenhet av att ha implementerat och använt automatiserad testning är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Tekniska hobbyprojekt som du kan visa upp är mycket meriterande
För att trivas i rollen som Systemutvecklare / Testutvecklare är du initiativrik och tekniskt intresserad. Du tycker om att arbeta tillsammans med drivna kollegor där ni tillsammans löser problem. Du är också noggrann, strukturerad och tycker om analys samt problemlösning.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: testutvecklare, civilingenjö, data, teknik, it, embedded, firmware, windows, linux, nätverk, test, testning, python, programmering, civilingenjör, systemvetare, scrum, utveckling, programmering, nätverk, Lund,
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.