Junior Systemutvecklare / Projektledare

Junior Systemutvecklare / Projektledare

Vill du arbeta i en kundfokuserad roll där du får vara med och driva spännande och givande kundsamarbeten tillsammans med kunniga och erfarna kollegor? Sök då tjänsten som Junior Systemutvecklare / Projektledare till Software Point.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Software Point.

Om företagetSoftware Point är en ledande leverantör av Laboratory Information Management System (LIMS) i Nordeuropa. Bolaget har levererat innovativa LIMS- och biobanklösningar till mer än 500 stora och små laboratorier till de flesta branscher inom den offentliga och privata sektorn, bland annat hälso- och sjukvård, läkemedel, bioteknik, energi, miljö, mat, skog, förpackning, stål och kemisk industri. Servicen omfattar hela applikationens livslängd, inklusive leverans, support, utbildning och rådgivning. Bolaget har fem kontor i Norden och tillhör det globala bolaget LabVantage Group.

Som anställd på Software Point garanteras du omväxlande arbetsuppgifter och många spännande möten med människor och du erbjuds stora möjligheter att påverka ditt eget arbete.

ArbetsuppgifterSom junior systemutvecklare / projektledare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att göra kundanpassningar och utveckla IT-lösningar i LIMS. Detta innebär bland annat programmering i Java och SQL samt felsökning och support. I arbetet kommer du även att stötta och tillsammans med kund diskutera fram de bästa lösningarna utifrån deras specifika behov. I rollen kommer du dels arbeta självständigt i mindre projekt men även tillsammans i kundteam vid större projekt. Arbetet är både planerat och händelsestyrt och utförs främst från kontoret i Lund, men på sikt kommer tjänsten även innebära en del resor ut till kunder, främst inom Norden.

När du kommit in i arbetet är detta en självständig roll med många kundkontakter. Du ingår i olika kundteam med kunniga och erfarna kollegor och ni säkerställer tillsammans ett väl fungerande system för kundens användare. Kundteamens storlek kan variera beroende på projektets storlek och kundens behov, men består vanligtvis av en projektledare och en lösningsarkitekt tillsammans med ett antal systemspecialister och utvecklare.

Formella krav
Vi söker dig som:
  • Har goda kunskaper av programmering, gärna i Java och JavaScript
  • Har kunskap av SQL
  • Har kunskap inom systemintegrationer
  • Har relevant utbildning inom exempelvis systemvetenskap (meriterande)
  • Har erfarenhet av kundkontakt (meriterande)
  • Är flytande i engelska och svenska, då språken talas internt och externt med kunder
Då rollen innebär mycket samarbete med kunder ser vi att du är kommunikativ, serviceinriktad och intresserad av att förstå kundernas verksamheter och behov. Du älskar teknik och vi ser gärna att du utvecklar och driver egna projekt på fritiden. Vidare ser vi att du självständigt driver ditt arbete framåt, tar initiativ och kommer med förslag på lösningar för kunder.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utvecklare, systemutvecklare, SQL, Java, JavaScript, LIMS, junior, developer, programmerare,
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!