Junior .NET/C# utvecklare

Junior .NET/C# utvecklare

Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta med att ständigt försöka hitta lösningar och förbättringar? Som Junior C#/.NET utvecklare på Axis Communications får du arbeta på ett spännande och innovativt bolag med kompetenta medarbetare där personlig utveckling står i fokus.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axis Communications har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axis Communications en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAxis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur, där de uppmuntrar sina anställda till att tänka stort och fritt, och där det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Här samlas duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål - att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

ArbetsuppgifterSom junior utvecklare tillhör du ett utvecklingsteam som jobbar med Axis Video Management System (VMS). I teamet ryms hela utvecklingsprocessen; från framställning av kraven till lansering och underhåll. Tillsammans med ditt team kommer du att utveckla Axis egna mjukvara. Applikationerna för Windowsplattformen utvecklar du bland annat i Visual Studio och skriver gör du främst i C#. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella och agila team som jobbar för att knyta ihop Axis totala erbjudande: kameror, passersystem, video recorders, mjukvara för desktop och mobil samt cloud-tjänster.

Läs gärna mer här: https://www.axis.com/en-ng/products/axis-camera-station

Formella krav
Vi söker dig som har erfarenhet av objektorienterad programmering, har kunskap i .NET och har ett stort intresse och vilja att utvecklas som programmerare. Du trivs i en roll där du får ta egna initiativ, komma med egna idéer och vill vara med och bidra till Axis fortsatta resa!
  • Avslutad utbildning som högskoleingenjör eller civilingenjör inom relevant område, t ex. datateknik eller infocom
  • Intresse och kunskap för programmering i C# och erfarenhet av ramverket .NET
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Har du erfarenhet eller kunskaper i något av nedan är det självklart meriterande:
  • Windows presentation foundation (WPF)
  • API-design
  • SQL och databasmigrering
  • Testdriven utveckling
Vi tror att du är en driven individ som älskar att ta ansvar och lösa tekniska problem. Du trivs med att bygga relationer, är kommunikativ och förstår vikten av gott samarbete med kollegor. Samtidigt har du förmåga att ta ansvar över att ditt eget arbete blir gjort på ett effektivt sätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: C#, .NET, utvecklare, programmering, Python, UX, ingenjör, informationsteknik, VMS, software, WPF
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!