Junior Kvalitetingenjör / Produktionsingenjör till företaget NOTE

Junior Kvalitetingenjör / Produktionsingenjör till företaget NOTE

Har du ett intresse för kvalitetssäkring och teknik inom produktion? Önskar du att få möjligheten att ansluta till ett företag som ger dig stora möjligheter att vara med och påverka ditt arbete? Nu finns möjligheten för dig att ta ett ägandeskap gällande kvalitet och tekniska reklamationsfrågor.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Notehar för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Note en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina.

ArbetsuppgifterI rollen som kvalitetsingenjör arbetar du självständigt med att säkerställa att Notes produkter och processer är av rätt kvalitet. Du ansvarar för hela kedjan av kundreklamationer, interna avvikelser och reklamationer till leverantörer. Du genomför nödvändig registrering, administration, rapportering och sköter all kommunikation med involverade parter. Som kvalitetsingenjör är du gränssnittet mellan kunder och leverantörer genom att hela tiden ha en överblick och bevaka pågående ärenden samt att se till att alla har uppdaterad information. Rollen innebär en del dokumentation och du sköter hela förloppet från orsaksanalys till att strukturera upp och genomföra åtgärdspaket. I denna nyckelroll så har du många olika kontaktytor dels internt såväl externt.

Du arbetar nära produktionen för att snabbt kunna agera på problem som dyker upp. Tillsammans med kvalitetsavdelningen deltar du i utveckling av processer och rutiner samt medverkar i förbättringsarbeten.

Formella krav
  • Högskoleingenjör inom maskin- och produktionsteknik
  • Stort intresse för kvalitetssäkring och teknik
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du känner dig trygg och avslappnad med att hantera många olika kontakter. Därtill ser du alltid till företagets bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar ditt arbete väl. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper och tänket kring kvalitet i denna rekrytering

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsingenjör, Kvalitetstekniker, Produktionsingenjör, Högskoleingenjör, Teknik, Kvalitetssäkring, Reklamationer, Elektronik, Junior, Lund, Malmö, Skåne
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!