DBA / systemadministratör / systemutvecklare / drifttekniker

DBA / systemadministratör / systemutvecklare / drifttekniker

Är du en handlingskraftig person som vill få ditt team att nå högre höjder? Hos Consafe logistics får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom servrar och system och på sikt även få ledande roll i teamet.

Om företagetConsafe Logistics är en av Europas ledande leverantörer av IT-lösningar inom supply chain. Med en konkurrenskraftig produktportfölj skapar Consafe Logistics konkurrensfördelar för sina kunder världen över. De utvecklar, implementerar och supporterar mjukvara, hårdvara och tjänster genom hela värdekedjan med fokus på produktion, lager och distribution. Consafe Logistics har över 350 anställda och hjälper kunder i över 30 länder från sina kontor i Sverige, Danmark, Norge, Holland, Polen och England. De arbetar enligt en projektdriven verksamhetsmodell som är kundnära och ligger till grund för långa partnerskap.

ArbetsuppgifterI denna roll arbetar du med drift och underhåll av Consafe Logistics system. Systemet är ett databastungt system och du arbetar på en internationell nivå med intern drift . Arbetsuppgifterna kan variera såsom felsökning, sätta upp clienter och serversystem, men även arbete som intern support. Du arbetar bland annat med Cloud, SQL-server, Open stack och WMware. Du ingår i ett team på cirka sex personer och Consafe Logistics ser att du i din roll arbetar med drift och underhåll av systemet men att du på sikt vill ta dig an en ledande roll i teamet och styr till viss del projekten framåt. Teamet har högt i tak och kan beskrivas som öppet och alla hjälper varandra när det behövs.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning alternativt likvärdig kunskap från arbetslivet
  • Minst ett års erfarenhet av att arbeta på en större IT-avdelning
  • Goda grundläggande IT-kunskaper
  • Förståelse för svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i Microsoftmiljöer, Azure, SQL-server, Linux & Cloud (meriterande)
  • Körkort (meriterande)
Som person har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har kunden i fokus och är beredd att ta ett steg tillbaka för att möta krav/önskemål och göra motparten nöjd. Du har förmåga att handla snabbt och vill gärna få dina kollegor med dig vidare i processen. Du har ett stort tekniskt intresse och du håller dig i framkant när det kommer till IT och teknik.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Microsoft, Azure, SQL, Linux, Cloud, Consafe, Wms, Astro
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.