Ingenjör mot radio

Ingenjör mot radio

Är du en ambitions ingenjör som läst eller arbetat med radio? Vill du dessutom arbeta med några av de mest intressanta företagen runt om i världen? Tveka inte på att ansöka!

Om företagetSigma Connectivity är ett konsultföretag som ingår i The Sigma Group med 2 400 anställda i 11 länder. Sigma Connectivity arbetar med produktutveckling för uppkopplade produkter och helhetslösningar. Företaget har verksamheter i USA, Sverige och Polen. Företaget är specialiserade på att skapa morgondagens uppkopplade lösningar, inkluderat allt från hårdvara till mjukvara och upplevelse, för alla industrier.

ArbetsuppgifterDu kommer att arbeta i projekt för att ta fram produktutveckling tillsammans med ett team specialister inom ingenjörskonsten. Du kommer att vara med i projektets alla faser och göra allt från kravställning, utveckling, test , dokumentation och verifiering. Största delen av dagen spenderar du i labbet där ditt kreativa sinne för att bygga teknik utmanas. Dina kunder är några av världens största företag och finns runt om hela världen.

Formella krav
  • Civilingenjör
  • Något/några års arbetslivserfarenhet
  • Grunderna i radio( Läsa elschema, räkna länkbudgetar, PCB kort)
  • Teknikintresse
  • Svenska, Engelska
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du har god social kompetens, du gillar arbeta i team, är flexibel och brinner för att skapa.

Övrig information
Start: Enligt ÖK
Plats: Lund
Lön: Enligt ÖK

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:ingenjör, radio, teknik, radioingenjör, elektronik, radiokommunikation
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.