Imaging Engineer / Bildbehandlingsingenjör till AXIS Communications i Lund

Imaging Engineer / Bildbehandlingsingenjör till AXIS Communications i Lund

Har du ett stort intresse för bildbehandling, mjukvara och optik? Skulle det vara intressant att arbeta med nätverkskameror för marknadsledande AXIS? Om svaret är ja, erbjuder vi dig en intressant möjlighet med stor variation fylld med tekniska utmaningar.

Om företagetAxis Communications är ett företag som är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur, där de uppmuntrar sina anställda till självständigt tänkande. Här samlas duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål - att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bravura och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Bravura.

ArbetsuppgifterI din roll som bildingenjör arbetar du mot bildkvalitén med fokus på bildbehandling, algoritmer och optik. Du arbetar i projektform där du deltar i parallella utvecklingsprojekt samtidigt där du bidrar med din expertis inom produktion av optikmoduler. Du arbetar främst med projekt som rör specifika kundanpassningar vilket innebär att du arbetar med beräkningar och anpassningar av lösningar och maskiner. Du ingår ett team bestående av 17 personer och ni arbetar mest i Windowsmiljö. Din roll i projekten blir att se till att alla kameror som produceras har högsta möjliga bildkvalité. Programmeringen sker i C#. Felsökning, test och arbete med buggar är även arbetsuppgifter som faller inom ditt ansvarsområde.
Resor till produktionsenheterna förekommer i tjänsten, uppskattningsvis 2-3 veckor per år.

Formella krav
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område, t ex teknisk fysik, elektroteknik, datateknik eller motsvarande
  • Tidigare arbetslivserfarenheter som gett dig insikt i de förväntningar som ställs på medarbetare
  • Intresse av optik och bildbehandling och en fallenhet av komplexa beräkningar
  • Arbete med bildbehandling och/eller optikrelaterade uppgifter (mycket meriterande)
  • Kunskaper inom områden såsom tillverkning, produktionssystem, inbyggda system och Python (meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser att du är en driven och utåtriktad person för att plats in i Axis värderingar. Eftersom samarbete är en av framgångsfaktorerna för Axis är det viktigt att du är en utpräglad lagspelare. För att lyckas i rollen är du teknisk intresserad och nyfiken på nya tekniska lösningar som kräver ett analytiskt tankesätt. I din roll driver du ditt eget arbete framåt och därför förväntas du vara initiativtagande och proaktiv i ditt arbetssätt.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar minst 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Axis. Tillsammans med Axis ser vi detta uppdrag som långsiktigt med väldigt goda goda möjligheter till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda i flera års tid.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: C#, .Net, optik, bildbehandling, imaging, systemutvecklare, programmerare, utvecklare, mjukvara, ingenjör, elektroteknik, fysik, mekanik, inbyggda system, embedded, python, Axis, Lund, imaging engineer, bildingenjör, developer, software
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.