IT-tekniker till NOTE i Lund

IT-tekniker till NOTE i Lund

Söker du en ny utmaning inom IT och trivs i en bred roll med frihet under ansvar? NOTE söker en person som vill axla rollen som IT-tekniker och ansvara för driften för siten i Lund och hantering av intern IT support mot hela bolaget tillsammans med IT-teamet.

Om tjänstenI den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att NOTE har för avsikt att erbjuda dig anställning. Detta ger både dig och NOTE en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning och är inne i en stor expansionsfas. NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina.

ArbetsuppgifterSom IT-tekniker på NOTE kommer du arbeta med hela NOTEs IT miljö och drift, med särskilt ansvar för Lund som du utgår från. Du ingår i ett team om åtta personer som är placerade i både Sverige, Finland, Estland och Kina, och tillsammans ansvarar ni för att ge support till NOTEs interna användare världen över. Du kommer att arbeta ca 30% dedikerat mot Lund och hantera support för IT-användare lokalt, och resterande delen är du delaktig i att hantera ärenden/projekt från övriga organisationen.

Som IT-tekniker förväntas du också vara med och bidra till utveckling och förbättringsinitiativ, där du utifrån din erfarenhet och expertis kan föreslå förebyggande åtgärder för att säkerställa leverans, stabilitet och minimera risker.

Dina uppgifter kommer innefatta:
 • Drift av all typ av IT infrastruktur (klient/server/nätverk) och därtill hörande tjänster
 • Hantering av backuper
 • Deltaga i förändrings- och införandeprojekt vid behov
 • Fortlöpande dokumentera, kontrollera, analysera och säkerställa att hela IT-miljön uppfyller satta krav, standarder och levererar rätt kvalitet
 • Bidra till att system har en tillgänglighet i den omfattning som är överenskommet med affärs och processägare
 • Vara uppdaterad gällande NOTE gruppens framtida projekt inom IT-området samt att deltaga i gemensamma veckomöten samt personliga uppföljningar
 • Bidra proaktivt med input till policys och strategier
Formella krav
 • Erfarenhet av att arbeta som IT-tekniker i en liknande roll med god förståelse för IT infrastruktur
 • God erfarenhet av konfigurering/installation av nätverk på enterprise-nivå motsvarande CCNA/CCNP samt även brandväggar
 • God kompetens avseende Microsofts produkter både på server/ klient
 • Erfarenhet av Office365 (samt gärna Azure AD)
 • God erfarenhet av Active Directory samt kringhörande tjänster som DNS, DHCP, File/Print
 • Erfarenhet av VmWare
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Som person är du lösningsorienterad, flexibel och trivs i en roll där du får arbeta brett. Du tar stort ägandeskap för att driva dina uppgifter och ansvarsområden framåt och säkerställer högsta kvalitet i din leverans av support mot interna användare. Du är initiativtagande och ser möjligheter till utveckling, och trivs i en roll där du får vara med och bidra med din kunskap och kompetens. Då du också är själv som IT-tekniker i Lund är det viktigt att du är självgående och trygg i dig själv.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-tekniker, supporttekniker, onsitetekniker, AD, Active Directory, Azure, Office 365, nätverk, IT, Lund, 2nd line, 3rd line
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!