HR ansvarig / HR generalist till NOTE i Lund

HR ansvarig / HR generalist till NOTE i Lund

Brinner du för personalfrågor och vill arbeta i en roll som HR ansvarig? Har du dessutom tidigare erfarenhet inom HR och vill arbeta på ett företag i framkant? Nu finns möjligheten att bli del av NOTE i Lund som är ett ledande företag inom elektroniktillverkning.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att NOTE har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och NOTE en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina.

Hos NOTE blir du del av ett företag med stort engagemang och kvalitetsfokus!

ArbetsuppgifterSom HR ansvarig har du ansvar för daglig hantering av personalfrågor samt stöttar företagets ekonomiavdelning med faktureringsarbete. I rollen har du ansvar för intern rekrytering av personal, efterföljande onboarding och uppföljning samt administrering av utbildningsplaner. Vidare är du delaktig i frågor kring rehabilitering och arbetsmiljö samt har nära kontakt med myndigheter och fackförbund. Vid planering av olika event och teambuilding aktiviteter är du ansvarig för genomförandet av detta för att skapa god trivsel och arbetsmiljö på arbetsplatsen. Utöver ovannämnda personalfrågor stöttar du ekonomiavdelningen med hantering av leverantörsfakturor och betalningar. Fördelningen av arbetsuppgifterna motsvarar 75 % mot HR och 25 % mot ekonomi.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom HR
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller personalfrågor
  • Erfarenhet av arbete med fakturering (meriterande)
  • Erfarenhet av arbete i Hogia lön och Hogia personal (meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
I rollen som HR ansvarig trivs du med att ha många kontaktytor och sprider en god stämning omkring dig. Dina styrkor är att du är duktig på att lyssna på andras idéer och åsikter och på så sätt skapar du förtroende hos dina kollegor. Därtill har du en förmåga att säga ifrån när det behövs. Som person har du hög personlig integritet och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Vidare är du en person som får saker gjorda istället för att skjuta upp dem.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR ansvarig, HR generalist, HR partner, HR specialist, HR, personalvetare, personalfrågor, rekrytering, rehabilitering, arbetsmiljö, fackförbund, fack, facklig representant, ekonomi, fakturering, leverantörsfakturor, personalsystem, HR stöd, onboarding, employer branding, processer, Lund
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!