Group Manager / Konsultchef / Embedded

Group Manager / Konsultchef / Embedded

Är du kunnig inom inbyggda system och redo att ta nästa steg i yrkeslivet? Vill du vara med och utveckla affären hos ett innovativt företag i teknikens framkant? Vi söker dig som vill ha en ledande roll i Combines satsning på Embedded-området i Skåne.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Combine.

Om företagetCombine är experter inom Control Systems Development, Embedded SW, Data Science, Machine Learning, reglerteknik och AI. Sedan företaget grundades 2002 har de levererat professionella ingenjörstjänster och lösningar med visionen att förbättra teknik runt om i världen. Det som driver företagets anställda är en passion för teknik och ett genuint engagemang för människor, vilket manifesteras i en öppensinnad atmosfär, en informell kultur och en teknisk nyfikenhet. Som en del i sin tillväxtresa satsar Combine nu stort på området Embedded i region Syd och söker därför en Group Manager till kontoret i Lund.

ArbetsuppgifterI rollen som Group Manager är du en nyckelperson i företagets satsning på embedded-området i region Syd. Denna satsning driver du tillsammans med regionchefen, där du utgör företagets tekniska expertis inom inbyggda system i kunddialoger och offertfrågor. Merparten av din tid är du aktiv i kundprojekt och arbetar då med exempelvis tekniskt säljstöd vid kundmöten och offerering samt med med projektledning och programmering. Kundprojekten bedrivs såväl inhouse som på plats hos kund. Din roll innebär även att leda och fördela arbetet för övriga medlemmar i teamet, som består av kunniga embedded-konsulter. Rollen innebär fullt personalansvar och du ansvarar för lönesättning, vidareutveckling och kompetensförsörjning i teamet.

Formella krav
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom data, elektro, teknisk fysik eller annan relevant inriktning
  • Flerårig erfarenhet och goda kunskaper inom embedded systems/inbyggda system
  • Körkort B
Vi söker dig med en positiv inställning och förmågan att motivera och få med dig andra människor för att skapa resultat. Du sätter upp tydliga mål och arbetar på ett genomtänkt sätt för att uppnå dem. Du har också intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt och drivs av möjligheten att utveckla den lokala kundaffären i regionen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Gruppchef, teamchef, konsultchef, Group Manager, Embedded Systems, inbyggda system, software, SW, mjukvara, IT, teknik, Lund
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!