Grafisk formgivare till HeadBrands

Bravura · Marknadsföring · löpande

Om jobbet

Har du ett par års erfarenhet från grafisk formgivning, trivs i en fartfylld vardag och har intresse för skönhetsbranschen?

Om företagetHeadBrands historia började 2010 när två entreprenörer i Lund fick en unik idé, de skulle erbjuda frisörer ett nytt och enkelt inköpsalternativ med stor valfrihet. Idag är de Nordens största distributör inom professionell hårvård. Genom att erbjuda kreativa och flexibla helhetslösningar till sina kunder har företaget expanderat så pass snabbt att de med sina 15 000 produkter i lager har vuxit ur sin kostym. En annan kostym är dock på gång då de snart flyttar in i nya skräddarsydda lokaler. Att jobba på HeadBrands innebär att du kastas in i en miljö där det är högt till tak och fullt av engagemang, humor och en vilja att utvecklas tillsammans. Här arbetar passionerade personer som brinner för service, kvalitet och trender - kreatörer som förstår vad kreatörer behöver helt enkelt.

ArbetsuppgifterI rollen som grafisk formgivare blir du en del av HeadBrands inhousebyrå och hjälper till att producera grafiskt material. Du kommer huvudsakligen att arbeta inom print med layout, formgivning och originalarbete till broschyrer, folders, magasin, kataloger, eventmaterial och annonser. Då du också samarbetar med dina kollegor på den digitala avdelningen ser vi gärna att du behärskar även digital formgivning.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom grafisk design, layout eller annat relevant område
  • Minst tre års erfarenhet av liknande arbete som grafisk formgivare på reklambyrå
  • Portfolio att visa upp på tidigare arbeten
  • Mycket goda kunskaper i Adobe-paketet
  • Har du erfarenhet av att illustrera och/eller arbetat med katalogproduktion är det meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
För vara framgångsrik och trivas i rollen som Grafisk formgivare på HeadBrands bör du brinna för det kreativa (duh!) samtidigt som du förstår vikten av att hålla dig inom vissa givna ramar. De är ett härligt gäng så självklart vill du samarbeta med andra på avdelningen och du trivs i en öppen, social och fartfylld miljö. Vi tror också att du är noggrann, nyfiken och initiativtagande, har ett stort intresse för branschen företaget verkar inom och alltid har ett tydligt kundfokus i det du producerar.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägninsgtid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: grafisk design, grafisk designer, grafisk formgivare, formgivning, originalare, Adobe, Photoshop, Illustrator, Indesign, HeadBrands, hårvård, skönhet, heltid, Lund
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.