Driftchef

Driftchef

Är du ute efter en utmanade och utvecklande roll med mycket eget ansvar? Trivs du i en helhetsroll med fokus på kundansvar, personalansvar och förbättringsarbete? PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB söker just nu en driftchef med goda tekniska kompetenser och ledarskapsegenskaper.

Om företagetPRIMÄR fastighetsförvaltning AB (PRIMÄR) är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. Våra kunder är privata och offentliga ägare av fastigheter. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter närmare 300 Mkr. Vi är verksamma regionvis i Göteborg, Bohuslän, Småland, Skåne, Stockholm och Norr. Vårt huvudkontor finns i Göteborg.

ArbetsuppgifterI rollen som driftchef har du i huvudsak ansvar för företagets leverans samtidigt som du innehar kund- och personalansvar. Det vill säga att du på en daglig operativ nivå ska kunna föra dialoger med kunder med strävan att alltid leverera en högkvalitativ service. Arbetsuppgifterna involverar allt från relationsbyggande till olika åtgärd- och förbättringsförslag. Rollen kräver en stor teknisk förståelse där dina tidigare praktiska erfarenheter värdesätts högt. Du kommer inte aktivt att arbeta "hands on" utan den tekniska kompetensen möjliggör snarare en förståelse för att ute hos kund kunna skapa mervärde genom att identifiera försäljningspotential eller presentera förnuftiga åtgärder. Rollen innefattar inget ekonomiansvar utan det är framförallt personalledning och själva personalvården som är yttersta vikt. Den tekniska kompetensen är dessutom viktig för att kunna skapa en god insikt och förståelse i dina medarbetas arbetsuppgifter och arbetsvardag. Målet är att skapa en sund teamkänsla där det gäller att få med alla på företagets riktlinjer, strategier och mål. Tjänsten utgår från Lund men inkluderar att vara ute mycket hos kund och medarbetare. I rollen ges du chansen att nyttja dina tidigare kunskaper och erfarenheter i en bred och varierande roll.

Formella krav
  • Eftergymnasial driftteknisk utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar
  • God telefon- och datorvana (Pyramid, Dedu och Jetas meriterande)
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att personen som söker tjänsten är serviceinriktad och trivs med att ha flera kund-kontakter. Utöver det ser vi gärna att du är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera din och andras arbetsdag. Som person är du initiativrik, lösningsorienterad och självgående för att på bästa möjliga sätt möta rollens behov. Därtill ser vi gärna att du har en fallenhet och förståelse för att leverera högkvalitativ service såväl internt som externt. Rollen möjliggör varierade arbetsuppgifter vilket innebär att du som person gärna är flexibel, ansvarstagande och trivs i en ledarroll.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos PRIMÄR.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund (med omnejd)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Driftchef, drifttekniker, fastighetstekniker, tekniker, fastighet, fastighetsskötare, fastighetsskötsel, fastighetsarbetare, service, lund, heltid, underhåll, drift, installation, el, styrsýstem, reparation, personalansvar, ledning, kundansvar, malmö, helsingborg, höor, drifttekniker, driftchef
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.