Audioingenjör / Ingenjör / Audio

Audioingenjör / Ingenjör / Audio

Har du intresse av att jobba som audioingenjör? Vill du arbeta med att utveckla den senaste tekniken? Vi söker just nu för kunds räkning en audioingenjör som vill vara en del av deras team.

Om företagetFöretaget arbetar med världsledande varumärken och kunder. Företagets arbetsmiljö beskrivs bäst som kreativ där alla människor behandlas som individer men medarbetarna tänker och fungerar alltid som ett team.
Teamen arbetar mestadels från huvudkontoret i Lund men har också kontor i andra delar av världen.

ArbetsuppgifterSom audioingenjör arbetar ni med att utveckla nya och existerande konsumentprodukter. De flesta projekt handlar om ren konceptutveckling där du till kunden tar fram ett koncept på en lösning. Du är involverad i hela processen och är med i dialogen från första konceptmötet till lansering av slutprodukten. Arbetet sker till största del självständigt i ett projekt och du sitter inhouse där det är enkelt att bolla idéer med kollegor.

Formella krav
  • Ingenjörsexamen, gärna elektroteknik
  • Avslutad kurs i audioteknik eller motsvarande
  • Flytande i engelska, tal och skrift
För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en nyfiken och uppfinningsrik person. Du trivs med att både arbeta självständigt och i grupp och trivs med en flexibel arbetsmiljö.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse
Övrigt: Vissa resor kan förekomma i tjänsten

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Audioteknik, audioingenjör, Lund, Skåne, konceptutveckling, nyexad, produktutveckling, junior ingenjör, HEAD, Klippel, Soundcheck, akustisk simulering,
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.