Applikationskonsult / Logistikutvecklare / Lager / Consafe Logistics

Applikationskonsult / Logistikutvecklare / Lager / Consafe Logistics

Som applikationskonsult hos Consafe Logistics säkerställer du och utvecklar logistik- och lagerprocesser hos större företagskunder. Har du kunskap inom IT-system och gärna en bakgrund inom logistikbranschen? Trivs du dessutom i en koordinerande och kundnära roll där du samarbetar tvärfunktionellt? Då ska du söka den här tjänsten!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt av Consafe Logistics.

Om företagetConsafe Logistics är en av Europas ledande leverantörer av IT-lösningar inom supply chain. Med en konkurrenskraftig produktportfölj skapar Consafe Logistics konkurrensfördelar för sina kunder världen över. De utvecklar, implementerar och supporterar mjukvara, hårdvara och tjänster genom hela värdekedjan med fokus på produktion, lager och distribution. Consafe Logistics har över 350 anställda och hjälper kunder i över 30 länder från sina kontor i Sverige, Danmark, Norge, Holland, Polen och England. De arbetar enligt en projektdriven verksamhetsmodell som är kundnära och ligger till grund för långa partnerskap.

ArbetsuppgifterI rollen som applikationskonsult arbetar du huvudsakligen med att säkerställa att implementerade logistik- och lagerprocesser fungerar som de ska ute hos kund. Detta gör du genom att genomföra analyser av processer, identifierar förbättringsmöjligheter i flöden och upprättar strategier tillsammans med ditt team och aktuell kund. Vidare förbereder och genomför du driftsättning av kundanpassade systemlösningar. Du samarbetar tätt ihop med ditt team bestående av projektledare, systemutvecklare och övriga applikationskonsulter och arbetar dedikerat för en av företagets större kunder. I rollen har du kontinuerlig dialog med kund, varför din kommunikativa förmåga är avgörande för uppdraget. I tjänsten som applikationskonsult blir du en del av ett team som präglas av gemenskap där man värnar om varandra.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, logistik eller likvärdigt, alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Meriterande om du har erfarenhet från lager/logistikbranschen och liknande arbetsuppgifter, så som lageransvarig eller logistikutvecklare
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska
  • God dator och systemvana
Vi tror att du som söker har en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. Då du i rollen som applikationskonsult dagligen har kontakt med kunder ser du din arbetsplats som en social mötesplats och uppskattar när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och relationer. Vidare motiveras du av att agera problemlösande och strävar efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt. Slutligen är du noggrann i ditt arbete, uppmärksam på detaljer samt har förmågan att hålla och skapa struktur.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, teknik, konsult, applikationskonsult, applikation, lager, logistik, relationsdatabaser, Lund
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!