Installation och Support tekniker

Installation och Support tekniker

OM BRAINLIT
BrainLit grundades i Lund 2012 av Tord Wingren, en av uppfinnarna bakom Bluetooth-tekniken. Bolaget levererar hälsosamma miljöer genom att återskapa dagsljus och generera personligt anpassat ljus inomhus s.k. BioCentriskt ljus. För närvarande har bolaget etablerat biocentriska miljöer för mer än 10 000 personer hos kunder runt om i världen. Intresset från marknaden är väldigt stort och BrainLit har ett betydande fokus på tillväxt. Bolaget har idag ca 30 medarbetare med huvudkontor i Lund och kontor även i New York och Helsingfors. BioCentric Lighting, vilket är grunden för bolagets lösningar, vilar på väl etablerad forskning och är byggt på ett antal patentfamiljer.

För att hantera den ökade försäljningen och installationer behöver BrainLit utöka med en tjänst som Installation och Support tekniker till kontoret i Lund.

Ansvarsområde
Som Installation och Support tekniker ingår du i leveransteamet och du kommer att ansvara för installation och support av våra belysningssystem. Du är ansvarig för den svenska marknaden och rapporterar till Head of Technical Support.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att driva installationer av våra försäljningsprojekt tillsammans med våra installationspartners. Utöver installation kommer även viss tid att läggas på support till partners och slutkunder. Detta sker främst via telefon, men det kan även innebära besök hos kund. Dessutom kan det också bli aktuellt och finnas behov av att hålla i utbildningar för kunder och partners.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst en teknisk gymnasieutbildning. Du har några års erfarenhet av att arbeta med installation inom belysning eller annan teknisk utrustning. Har du tidigare arbetat med projektering inom el är detta en fördel. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet och mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig med en positiv inställning och eget driv som gillar att jobba i en tillväxtmiljö och ständigt lära dig nya saker. Du har lätt för att samarbeta och är bra på att planera och organisera. Vidare är du service minded och har lätt för att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Du är bra på problemlösning och kommer med nya idéer och infallsvinklar.

Som person är du öppen och positiv. Du är strukturerad, noggrann, pedagogisk och prestigelös i ditt arbete. Förutom en hög servicekänsla har du givetvis också ett brinnande teknikintresse.

Eftersom det förekommer resor i tjänsten är körkort och tillgång till bil ett krav.

För mer information och frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Agardh på 072-249 94 80. Vi går igenom ansökningshandlingar löpande.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Agardh
Telefon 072-249 94 80
Email Mejla Pernilla Agardh
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb 2021 (20 dagar kvar)