Ingenjör till Bernoulli System

Är du intresserad att utveckla ditt redan breda teknikintresse mot en internationell miljö? Vi söker dig som vill ta dig ann utmaningen som projektingenjör för avancerad orderbehandling av våra vattenfilterprojekt på ett mindre företag med en trevlig arbetsmiljö.

Vi tror att du
  • Har ett brett teknikintresse eftersom flera teknikgrenar berörs i det dagliga arbetet.
  • Arbetat som VVS-ingenjör - 1-2 års erfarenhet.
Om tjänsten

Arbetet är självständigt i en mindre grupp. Du kommer att ha mycket kontakt med kunder och leverantörer och du är ansvarig för hela processen som projektledare från ordermottagning, inköp, dokumentation till utleverans med internt tekniskt stöd. Den mesta kommunikationen kommer att ske på engelska.
Tjänsten är tillsvidare på heltid. Arbetstiden är vardagar mellan 08.00-16.30. Fast lön enligt överenskommelse. Tjänsten kan tillträdas omgående.

Kvalifikationer
  • Adekvat ingenjörsutbildning, erfarenhet i längd och typ kommer naturligtvis vara meriterande. Vidare skall du ha erfarenhet av CAD program som tex Solid Works, och AutoCAD (2D), naturligtvis Microsoft produkter som Word och Excel. Vårt ERP- system är Monitor.
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Det är en fördel om du innehar B-körkort.

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bernoulli.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bernoulli System är ett mindre industriföretag som tillverkar och säljer helautomatiska vattenfilter. Vi är internationellt ledande inom sjö- och havsvattenfiltrering. Bland våra kunder finns många internationella kända byggbolag (EPC) t.ex. Samsung, Hyundai och
Mitsubishi. 90 % av våra leveranser sker utanför Sverige. Mer information om företaget finns på vår hemsida www.bernoulli.se eller www.facebook.com/BernoulliSystem