Mekaniker till Bepps

Mekaniker till Bepps

Arbetsbeskrivning

Till vår verkstad i Lund söker vi nu en mekaniker med arbetsuppgift att reparera och serva våra kunders maskiner. Vårt stora utbud av maskiner består av ett komplett program av moderna proffs- och konsumentmaskiner inom främst segmenten markvårdsmaskiner, trädgårdsmaskiner och gräsklippare. Som mekaniker hos oss erbjuds du en tjänst där du får utlopp för ditt intresse av att skruva och mecka. Du kommer få arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som mekaniker såsom t ex hydraulik, el, motorer och mekanik.

Din profil

För rätt person finns nu tillfället till en tjänst där din yrkesskicklighet får användas till fullo! Vi söker dig med intresse och kunnande som mekaniker av maskiner. Vi ser gärna att du är duktig på felsökning och att hitta lösningar på problem. Har du teknisk utbildning är detta meriterande. Skulle du sakna en formell relevant utbildning kompenserar du detta med en bred praktisk arbetslivserfarenhet som mekaniker av till exempel entreprenadmaskiner eller andra maskiner där mekanik, hydraulik och el ingår i det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du har B-kort.

Om Bepps

Bepps grundades 1974 och är ett familjeföretag. Vi har butik och verkstad i Sjöbo och Lund och sysselsätter idag ca 20 personer. I våra butiker finns ett stort urval produkter från samtliga våra leverantörer och det som inte finns hemma går att beställa. På verkstaden servar och reparerar vi, förutom våra egna varumärken, de flesta kvalitetsprodukterna på marknaden.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Bepps med HIREQ. För mer information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Hireq AB
Sista ansökningsdag 8 juli (16 dagar kvar)