Kundmottagare/Lager till proffskunderna

Kundmottagare/Lager till proffskunderna

Arbetsbeskrivning

För att förstärka och utveckla kundservice och bemötande mot framförallt våra proffs-kunder förstärker Bepps nu organisationen med en Kundmottagare som även kommer driva vårt lager. I rollen ansvarar du för kundmottagning, lageransvar samt planering av verkstadsuppdragen. Du arbetar med uppgifter i flödet från kunden och vidare genom verkstaden. Till exempel planerar och fördelar du vilka verkstadsjobb som skall prioriteras och när dessa skall påbörjas. Du ansvarar även för att vårt lager sköts på ett strukturerat och effektivt vis. I rollen är det även du som beställer hem reservdelar och övriga lagerartiklar. Vi använder oss av affärssystemet FDT.

Din profil

Hos oss på Bepps förespråkar vi en öppen och vänlig arbetsmiljö och atmosfär. Har du ett gemensam synsätt på hur du vill att din arbetsplats skall vara är detta är bra början för att det kan vara du som blir en del av vårt team!

Vi tror att du har förmågan och tidigare erfarenhet av att ge god kundservice. Du är duktig på att prioritera vad och när saker och ting behöver göras och trivs i en roll där du får ha ett övergripande ansvar när det gäller just prioritering och fördelning av resurser. Vidare tror vi att du är duktig på att kommunicera med dina medarbetare på ett sätt som inger förtroende och tydlighet. För att enklare komma in i denna tjänst bör det finnas tidigare erfarenhet av att arbeta med teknik i någon form.

I dina personliga egenskaper kan vi hitta struktur, ordning och reda och service. Du drivs av nöjda kunder och att hålla deadlines.

När det kommer till IT-kunskaper måste du ha god förståelse för nyttan med affärssystem och vana från arbete i något eller några olika system, såklart gärna FDT.

Om Bepps

Bepps grundades 1974 och är ett familjeföretag. Vi har butik och verkstad i Sjöbo och Lund och sysselsätter idag ca 20 personer. I våra butiker finns ett stort urval produkter från samtliga våra leverantörer och det som inte finns hemma går att beställa. På verkstaden servar och reparerar vi, förutom våra egna varumärken, de flesta kvalitetsprodukterna på marknaden.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Bepps med HIREQ. För mer information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Hireq AB
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)