Truckförare för uppdrag hos Benders - Södra Sandby

Truckförare för uppdrag hos Benders - Södra Sandby

Har du truckkort och tidigare erfarenhet av att arbeta som truckförare? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Truckförare på Benders! Uppdraget är på heltid och passar dig som uppskattar ett fysiskt arbete med varierande arbetstider. Tjänsten tillsätts löpande - skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

Till vår anläggning i Södra Sandby söker vi nu truckförare.

I Södra Sandby produceras bland annat Benders sortiment för VA-System, plintar och marksten m.m.

Du kan läsa mer om Benders på www.benders.se

Arbetsuppgifter

Som truckförare på Benders kommer du framför allt att arbeta med att lossa och lasta bilar och orderplock. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med god erfarenhet av truckkörning i allmänhet, men lastning och lossning i synnerhet, till att söka tjänsten. Om du har erfarenhet av truckkörning med rör/ hantering av gods med långgafflar hamnar du högre upp på listan över sökande.

Kravprofil
  • behärskar svenska i både tal och skrift
  • har truckbehörighet B1 (Mt).
  • har B-körkort och tillgång till bil.
  • är tillgänglig för arbete perioden mellan maj och september utan uppehåll för ledighet.
  • Kunna arbeta 2-skift vilket kan komma bli aktuellt
Det är meriterande om du
  • Om du kan tillträda omgående
  • har erfarenhet av rörhantering/ alt annan truckkörning med långgafflar
Erbjudande

På Benders erbjuds alla goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde

Anställningen är på heltid med start så snart som möjligt och över sommaren. För rätt person finns det möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är inledningsvis på dagtid men kan komma övergå till 2-skift.

Tjänstgöringsort är Södra Sandby.

Hur du ansöker

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men arbeta uppdragsbaserat hos Benders.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Peter Sandqvist på telefonnummer: 0722-541125 eller via e-post: peter.sandqvist@lernia.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 1000 anställda och omsätter ca 2,5 miljarder per år.