Resursenhetschef sökes till särskilt boende i Lunds kommun

Resursenhetschef sökes till särskilt boende i Lunds kommun

Verksamhetsområdet särskilt boende för äldre har en vakant tjänst som resursenhetschef som behöver ersättas tillfälligt under perioden 2022-05-09 - 2022-09-30, under rekrytering och tillträde av ordinarie ersättare.

Vård- och omsorgsförvaltningen, Lunds kommun söker en konsult som har i uppdrag att inta rollen som resursenhetschef för verksamhetsområdet SBÄ med placering på särskilda boendet Brunnsgatan 13 A. I uppdraget ingår ett trebent ansvar för personal, ekonomi och verksamhet. Underställt finns 52 baspersonal var av tre samordnare och en enhetsadministratör. På boendet finns ett legitimerat team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut som arbetar nära enhetschefen, men tillhör en egen organisation.

Brunnsgatan 13 A är ett särskilt boende med 40 boendeplatser. Boendet är uppdelat i två våningar. Varje våning är uppdelat i två enheter med tio boendeplatser per enhet. På våning två bedrivs demensvård och på våning tre bedrivs somatiskvård.

På Brunnsgatan 13 A bedrivs vård och omsorgsinsatserna utifrån socialtjänstlagen. Omvårdnadspersonal utför sjukvårdsinsatser utifrån delegerade uppgifter från hälso- och sjukvårdslagen.

Äldreomsorgen bedrivs utifrån vård och omsorgsnämndens mål och riktlinjer. Arbetet utformas och bedrivs enligt IBIC, Individens behov i centrum och med respekt för individens självbestämmande och delaktighet.

Personen vi söker ska bland annat...
 • leda och fortsätta utveckla enhetens medarbetare och uppdrag
 • tillsammans med teamet skapa en helhetssyn inom arbetsområdet.
Kompetenser som efterfrågas, arbetslivserfarenhet med mera:
Konsulten ska ha den kompetens och erfarenhet som krävs för att fullgöra uppdraget med genomgående hög kvalitet. För att styrka din ansökan ska du presentera referensuppdrag som du, som konsult har genomfört, motsvarande det Lunds kommun efterfrågar, enligt nedan:
 • Uppvisa tre olika referensuppdrag.
 • Samtliga referensuppdrag ska vara slutförda och ska ha genomförts under de senaste tre åren.
 • Minst ett av referensuppdragen ska vara utförda inom offentlig sektor.
 • Akademisk examen (minst 180 hp), som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Utbildningar inom ledarskap och arbetsmiljö är meriterande.
 • Ha minst fem (5) års arbetslivserfarenhet som chef med ansvar för verksamhet, personal och budget inom vård och omsorg eller hälso- och sjukvård eller annat område som bedöms relevant för uppdraget. Erfarenhet från arbete inom äldre- och demensvård önskvärt.
Förmågor och egenskaper för rollen:
  • Inspirera till engagemang, tillföra energi och skapa glädje i arbetet
  • Värna om goda relationer till brukare, anhöriga och medarbetare samt ha lätt för att samarbeta
  • Vara trygg i sig själv och representera vård- och omsorgsförvaltningen på ett tydligt sätt
  • Förmåga att prioritera sitt arbete, se olika lösningar och visa handlingskraft och fatta beslut
  • Mål- och resultatorienterad utifrån de övergripande målen, följa upp, utvärdera och synliggöra resultat.
  Vad vi erbjuder dig
  Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

  Om ansökan
  Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

  Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

  För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

  Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
  Mer info
  Kontaktperson Peter Stavling
  Telefon 08-84 53 00
  Område Lund
  Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
  Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
  Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (49 dagar kvar)