Lagerarbetare Beijer Södra Sandby

Lagerarbetare Beijer Södra Sandby

Är du en serviceinriktad och driven person som vill jobba med byggmaterial? Drivs du av att alltid göra det lilla extra? Teamet i Södra Sandby söker nu en ny medarbetare. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som en av våra kollegor blir du en del av ett härligt team som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Dagligt arbete med allt från godsmottagning till orderplock, lossa och lasta bilar.
  • Bearbetning trä, kap och klyv.
  • Inventering
Vem söker vi?

Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning.

Krav för tjänsten är:

Har fyllt 18 år

Viss kunskap och intresse för byggmaterial

Meriterande:

Körkort minst A/M

Truckvana/truckkort- (motviktstruck)
Erfarenhet från att sälja byggmaterial/kunskap inom byggmaterial.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Julia Bellander, HR Specialist på Beijer Byggmaterial,

julia.bellander@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på deltid med fokus på helger men heltid vissa veckor under semesterperioden. Placeringsort Södra Sandby.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.