Byggrådgivare Beijer Lund

Byggrådgivare Beijer Lund

Beijer Lund växer och satsar, därför söker vi en byggrådgivare som har en gedigen kunskap om byggmaterial till vår filial. För att passa i rollen tror vi att du bär på en hel hög med ambition, resultattänk och branscherfarenhet. Trivs du i en säljroll där fokus ligger på att skapa långsiktiga och utvecklande relationer? Du får chansen att vara en del av ett företag med hjärta och engagemang för anställda och kunder. Blir du vår nästa stjärna? Sök nu för att bli en del av Team Beijer!

Arbetsbeskrivning

Som Byggrådgivare arbetar du med kundmottagning i butik, lämnar offerter, tar emot order och arbetar i vårt affärssystem Trygg. I din roll kommer du att ge professionella råd kring val och användning av produkter. Det dagliga arbetet präglas av mycket kundkontakt primärt mot konsumenter och företagskunder med nära samarbete övriga säljare. Då vi arbetar med aktivitetsbaserad försäljning så kommer du även att planera och följa upp ditt arbete och dina kunder i vårt CRM system.
  • Order, offerthantering & uppföljning
  • Ansvar för hela varuflödet inkl eventuella garantiåtaganden
  • Säkerställa att varor som kund har beställt levereras tillkund enligt offert
Du kommer även att arbeta med övriga förekommande butiksuppgifter. Kassatjänstgöring är också en del av ditt arbete. I din roll förväntas du kunna ge våra kunder byggrådgivning och kunskapsutlåtanden om vårt sortiment.

Vem är du?

För att passa i denna roll tror vi att du är en person med ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne och som uppskattar varierande arbetsuppgifter. Beijer uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla. Rollen ställer krav på intresse och kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha erfarenhet av försäljning, ha ett gott kundbemötande och vi ser det starkt meriterande om du besitter byggteknisk kunskap samt erfarenhet av arbete i en liknande roll.

Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag, vid överenskommelse även var tredje lördag.

Nästa steg

Då vi har en varm och personlig arbetskultur söker vi dig med ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter som lämpar sig väl till vårt team. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige! Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid. Placeringsort Lund.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, HR specialist Beijer Byggmaterial, denise.nilsson@beijerbygg.se

Rekryteringsstart är omgående och tjänsten är planerad att tillsättas så snart vi hittat rätt person då vi genomför löpande urval och intervjuer. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.