Personlig Servicetekniker

Personlig Servicetekniker

Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker!

Bilia satsar på tillväxt och vår anläggning i Lund har precis genomgått en totalrenovering och fått nya fräscha lokaler. Nu söker vi flera personliga servicetekniker som tillsammans med oss vill starta upp i nya lokaler.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som personlig servicetekniker eller i en liknande roll.

Personliga egenskaper
  • Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus.
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten - du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.
  • För dig är det viktigt att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande, både mot kunder och kollegor.
  • Du är en kommunikatör som har förmåga att prata med alla typer av kunder.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Bilia i Lund Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.Facklig kontaktperson, Roger Olsson, IF Metall, 010-497 9508. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Möller
Telefon 010-497 95 86
Område Lund
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.