Mekanikingenjör - från ritning till fullskalig produktion

Mekanikingenjör - från ritning till fullskalig produktion

Är du en duktig mekanikingenjör som trivs i gränslandet mellan produktutveckling och storskalig produktion? Vill du arbeta på ett av regionens mest spännande och expansiva företag? Då har vi rollen för dig! Sök den vakanta tjänsten inom Dfa (Design for Assembly) redan idag!

Arbetsbeskrivning

Nyckeln till Axis framgångssaga är en produktutveckling i framkant. Vi har genom åren tagit fram ett antal nydanande och marknadsledande produkter vilka idag säljs över hela världen. För att bli riktigt stora räcker det dock inte med briljanta innovationer. Produkterna måste naturligtvis även kunna tillverkas och monteras på ett sätt som är kvalitetssäkrat, kostnadseffektivt och skalbart. Det är där du kommer in i bilden!

Du kommer ingå i teamet: Design for Assembly (Dfa). Ni är våra experter på att säkerställa att produkterna går från prototyp till storskalig produktion och ni följer sedan produkten under hela dess livscykel.

Att vara ingenjör på Dfa är ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Du säkerställer att produktionspersonalen ges rätt förutsättningar och instruktioner för att göra ett bra arbete och du får en viktig roll när det exempelvis sker en förändring i produkten eller om hela produktionen behöver flyttas.
Du kommer ha kontakt med allt från Forskning och Utveckling till produktion, logistik, marknad, inköp och kvalitet.

Erfarenheter

Vi söker dig som vill arbeta i gränslandet mellan produktutveckling och produktion. Du är troligen civilingenjör med inriktning mot maskin-, och produktionsteknik och har en reell kompetens baserad på skarp erfarenhet från yrkeslivet. Vi ser gärna att du har en bred teknisk förståelse och att din nyfikenhet även spänner över områden som mekatronik och automation. Du är väl förtrogen med vedertagna arbetsprocesser inom området, och behärskar verktyg såsom exempelvis Creo Parametic och PDM-Link.

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs, utöver teknisk passion och kunskap om utvecklings- och produktionsprocessen, att du är strukturerad, analytisk och drivande. Du trivs med ett omväxlande arbete och kan hantera flera projekt parallellt. Du är även en god kommunikatör som har lätt att samarbeta med kunder och kollegor i en internationell miljö. Sist men inte minst är du en positiv och engagerad medarbetare som stödjer dina kollegor med samma lust och engagemang som dina kollegor kommer att finnas till hands för dig.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Att arbeta på Axis

De vi rekryterat till Axis trivs bra och beskriver sitt första intryck av Axis som välkomnande med trevliga kollegor runt om sig som är förstående, tillgängliga och hjälper till när det behövs. Som ny medarbetare får man möjlighet att lära sig i sin egen takt och utan någon stor press. Med tiden får man eget ansvar över sina uppgifter och det händer mycket nytt, vilket gör att jobbet blir väldigt varierande. Det finns stora möjligheter att utvecklas och man får hela tiden chansen att arbeta med något man brinner för. Kommunikationen är tydlig, liksom målen och samarbetet är något som värdesätts högt.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.