Mobile App Developer (iOS/Anroid) till Axis i Lund!

Mobile App Developer (iOS/Anroid) till Axis i Lund!

Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och vill arbeta med projekt i ett öppet och socialt team? Vi söker Mobile App Developer till Axis i Lund. Tjänsten är ett konsultuppdrag, där du inledningsvis blir anställd av Poolia, med stor möjlighet att gå över i en anställning direkt hos Axis Communications. Vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra ett team inom Safe City-området, där ni skapar videolösningar som exekverar på flera olika systemkomponenter. Arbetet kommer ske nära både produktledning samt användarna och tillsammans med dem hittar man lösningar.

Teamet behöver nu förstärkas med dig som arbetar med applikationsutveckling i iOS och/eller Android. Som applikationsutvecklare kommer du att ingå i ett av flera mindre scrum-team. Du kommer utveckla i Native, Kotlin/Java för Android och Swift/Objective C för iOS.

Vi söker dig som:

Du är troligtvis högskole- eller civilingenjör med inriktning datateknik, elektroteknik eller jämförbar inriktning. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av applikationsutveckling. Du har även erfarenhet av att arbeta Agilt och att arbeta i team. För att trivas på Axis tycker du om en öppen och hjälpsam kultur, med ett öppet och socialt arbetssätt och med där det finns möjligheter att utvecklas. Teamet du kommer tillhöra är självgående där man har roligt tillsammans.

Du uppmanas att vara nyfiken och kreativ, då innovation är viktigt för Axis Communications. Du har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du är en kommunikativ person som tycker om att arbeta i team och trivs i en öppen och dynamisk miljö.

Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Om Axis

Axis är ett Lundabaserat företag som arbetar för en smartare och säkrare värld. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996 och har sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och intelligenta säkerhetslösningar. Idag är vi 3000 medarbetare över hela världen varav 1800 i Lund.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.