Servicerådgivare till Autogruppen i Lund

Servicerådgivare till Autogruppen i Lund

Just nu söker vi servicerådgivare till Lund. Vi ser gärna att du har erfarenhet från affärsystemet Kobra. Har du erfarenhet från Cabas är det meriterande men inget krav.

Som person ser vi gärna att merförsäljning är en stark sida hos dig, du älskar att leverera kundservice på högsta nivå, både vid det personliga mötet och per telefon. Du är bra på att ha många bollar i luften och tidvis klarar av hög belastning.

I rollen kommer du att hantera kunden från start till mål. Tjänsten innebär även att du kommer att skapa offerter, boka och planera in kunder, ta emot kunder, hantera garantifrågor samt eventuella reklamationer. Vi är ett team som arbetar mycket nära varandra där teamkänslan är en viktig del. Gränsen för god kundservice är lång och vi gör det extra för att kunden ska känna sig nöjd. Som återförsäljare ligger vi bland de bästa i kundnöjdhetsindex vilket återspeglar att vi gör ett bra arbete. Är du kandidaten vi söker som vill vara med och stärka vårt team och leverera hög service och bli en del av Autogruppen familjen i Lund så skicka din ansökan direkt.
Mer info
Kontaktperson Daniel Qvick
Telefon 046-124010
Email Mejla Daniel Qvick
Område Lund
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autogruppensyd.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autogruppen är auktoriserade för Peugeot, Opel samt service för DS automobiles.

Vi är ett familjeägt företag och är etablerade i Lund och i Helsingborg med över 30 års erfarenhet.

Som familjeföretag arbetar vi precis efter familjekänslan där alla i kedjan är lika viktiga oavsett roll. Vi driver verksamheten som ett team där vi anser att ha kul på jobbet är en viktig del!