VS-montörer till Assemblin i Lund

VS-montörer till Assemblin i Lund

Vi välkomnar dig till en rekryteringsträff
Du är varmt välkommen till vår rekryteringsträff torsdagen den 4 oktober, vi håller drop-in med start kl 16.30. Här får du veta mer om hur det är att jobba på Assemblin och ges möjligheten att träffa våra fantastiska medarbetare i Malmö och Lund. Det bjuds på förtäring och dryck samt goodiebags så långt lagret räcker. Rekryteringsträffen för Lund arrangeras på adressen: Stenyxegatan 21, 21376 Malmö.

Vill du vara med och bygga framtidens Lund tillsammans med oss på Assemblin? Vi söker nu flera VS-montörer på heltid inom både service och entreprenad till vår filial i Lund. Som VS-montör hos Assemblin arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Som montör rapporterar du till en projektledare eller filialchef.

Din bakgrund
Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Att arbeta i Assemblin
Våra kärnvärden utgör grunden för vår kultur och identitet:
  • Affärsmässighet - tydligt ansvar för ekonomin
  • Enkelhet - enhetligt och okomplicerat agerande
  • Kompetens - kunskap, vilja och förmåga
  • Pålitlighet och gott uppträdande
  • Omtänksamhet
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Ansökan och kontaktperson
Låter detta intressant? Välkommen att besöka vår rekryteringsträff alternativt registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta HR-assistent Malin Wahlberg på telefon: 010-4751576.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Om Assemblin VS
Assemblin VS är ledande inom värme och sanitet i Sverige. Verksamheten bedrivs på ett 40-tal platser. Vi utför alla slags tjänster inom värme och sanitet och installerar fjärrvärme, värmepumpar, industrirör, sprinkler, kyla eller energibesparande åtgärder i samband med nybyggnation eller renovering. Assemblin VS omsätter ca 2 miljarder kronor med 1 500 medarbetare.

Vår mission
Vi drivs av att vara en del av ett team som tillsammans utformar, installerar och underhåller system för de mest grundläggande sakerna i livet: luft, energi och vatten.

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är cirka 8 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.
Mer info
Kontaktperson Anna Blom
Telefon 0104751507
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin VS
Sista ansökningsdag 5 okt (15 dagar kvar)