Tele Säkerhet samt datatekniker sökes till vår Säkerhetsavdelning i Lund

Tele Säkerhet samt datatekniker sökes till vår Säkerhetsavdelning i Lund

Tekniker sökes
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Assemblin El i Lund söker nu en Tele Säkerhet samt datatekniker.

Din bakgrund
Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har B körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Du bör även ha en bakgrund som installations elektriker, eftersom det även kommer att krävas installationsarbeten.

Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

Meriterande är om du arbetat med Vanderbuilt SPC och RCO-System tidigare.

Vi erbjuder
Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kan bolla idéer med dina kollegor.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2018-07-12.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Börje Jönsson på nummer 010- 472 55 06 eller e-post

Borje.jonsson@assemblin.se.

Om Assemblin
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är omkring 8 miljarder kronor och med närmare 6 000 medarbetare på 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.
Mer info
Kontaktperson Börje Jönsson
Telefon 010-472 55 06
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juli (24 dagar kvar)