Serviceelektriker Assemblin El Lund

Serviceelektriker Assemblin El Lund

Vill du tillhöra vårt A-team?

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Assemblin expanderar. Efterfrågan på våra tjänster ökar ytterligare och vi söker nu ett antal serviceelektriker på heltid med placering i Lund.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Har frågor om tjänsten är du välkommen att ringa filialchef Magnus Olsson på nummer 010-472 44 97 eller via mail magnus.l.olsson@assemblin.se. Urvalsprocessen sker löpande så ansök så snart du kan, dock senast 2021-05-07. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (20 dagar kvar)