Teknisk säljare reglerventiler Södra Sverige

Teknisk säljare reglerventiler Södra Sverige

Askalon AB söker en Teknisk säljare av reglerventiler till våra kunder inom processindustrin i Södra Sverige. Du utgår från kontor i Malmö/ Lund (Vi kommer att flytta in i nya lokaler).

Som Teknisk Säljare på Askalon hjälper du våra kunder inom processindustrin att välja rätt teknisk lösning för reglerventiler för olika applikationer inom deras flödesprocesser. Askalon har stor erfarenhet inom detta område för att hjälpa dig igång, men vi tror att du behöver ha tidigare erfarenhet från processindustrin eller försäljning/ konsultation till den. Du rapporterar direkt till vår försäljningschef och samarbetar tätt med vårt team av innesäljare som delvis hjälper dig med beräkningar och offerter. På sikt vill vi att du kan göra en del beräkningar och offerter själv.

Du skall marknadsföra och sälja alla våra produkt- och tjänsteområden tillsammans med vår tekniska säljare inom avstängningsventiler. Till din hjälp har du innesäljare inom ventiler samt specialister inom service, ventildiagnostik och engineering. Arbetet är omväxlande och vi har många inarbetade kunder i distriktet med stor installerad bas av våra ventillösningar.

Vi söker en driven och serviceinriktad högskoleingenjör eller liknande med social förmåga. Du måste vara strukturerad och kunna jobba effektivt, både från vårt kontor eller ännu hellre på plats hos våra kunder. För att lyckas bra på denna position bör du vara en positiv person som tycker om att arbeta tillsammans med vårt team mot givna mål och göra våra kunder nöjda. God initiativförmåga är en viktig egenskap och du ser en utmaning i att hitta bra lösningar på de uppgifter du ställs inför. Du har samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med kunder, externa leverantörer och kollegor.

Vi ser att du har:
  • Högskoleingenjörsutbildning eller liknade
  • Erfarenhet från processindustrin eller försäljning/konsultation till den
  • Förmåga att uttrycka Dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • God samarbetsförmåga
Välkommen med din ansökan på www.testhuset.com. Vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Mer info
Kontaktperson Åse Leijon
Telefon 070-2206260
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 5 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Askalon AB arbetar sedan 1973 för att förbättra processindustrins applikationer. Vi är idag ett 90-tal medarbetare med kompetens inom ventiler, ventildiagnostik och ventilservice. Dessutom har vi egen konstruktion och tillverkning av rörsystem och processmoduler samt ett utbildningscenter med kurser riktade till processindustrin.

Askalon AB representerar bland annat Fisher och Sempell reglerventiler. Våra kunder är kärnkraftverk, värmekraftverk, raffinaderier, pappersbruk och kemiindustri i Sverige, Danmark och Finland. Vi har ett tätt samarbete med Emerson Automation Solutions.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Åse Leijon, Testhuset, på telefon 070 220 62 60 eller Vice VD Jörgen Lindahl, Askalon, på telefon 054-57 92 39