Rekrytering Maskinställare till Asept AB- Lund

Rekrytering Maskinställare till Asept AB- Lund

Till Asept AB i Lund söker vi erfaren och intresserad maskinställare för direktanställning hos företaget. I företagets formsprutningsavdelning kommer du bli en viktig medarbetare som ansvarar och hanterar den dagliga driften i företagets formsprutningsproduktion. Företaget tillverkar och utvecklar bland annat livsmedelsdispensrar. Tjänsten som Maskinställare är placerad i Lund och arbetet är förlagt till dagtid. Viss inställelse under helger kan förekomma.

Som maskinställare ansvarar du för produktionen av plastdetaljer och hanterar material, maskininställningar samt underhåll kring maskinen. Du utför ställ och verktygsbyten samt rapporterar i affärssystem. Du kommer utföra processoptimering samt vara delaktig när nya verktyg tas i drift och säkerställa en så optimal produktion som möjligt. Utöver formsprutor ingår arbete med robotar och annan kringutrustning. Arbetsuppgifter som förekommer är drift och övervakning av produktionslinjen, kontroller av producerat material, vilket sker okulärt och med mätdon, samt dokumentation av det som producerats. Produktionen ställer stora krav på noggrannhet och goda kunskaper om tillverkning i allmänhet och plast i synnerhet.

Krav för tjänsten
  • Tidigare erfarenhet av formsprutning inom plasttillverkning
  • Verkstadstekniks utbildning alt. relevant yrkeserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Stort tekniskt intresse
  • Lösningsorienterad
Det är meriterande med körkort och truckkort men det är ej ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
Det är av stor vikt att du är initiativtagande och drivs av att lösa problem samt att arbeta i en teknikst utmanande miljö. Arbetet kräver stort tekniskt intresse samt förståelse för produktionsflödet. Vidare är det viktigt att du kan arbeta självständigt och leda både ditt eget och andras arbete i det dagliga. Kontakt med leverantörer och att vara delaktig i inköp kan i framtiden vara en del i denna roll. Trivs du i en miljö där du kan utveckla din roll och på sikt önskar ta ett större ansvar kan det finnas goda möjligheter för det på denna arbetsplats.

Ansök
I denna rekryteringsprocess samarbetar Asept AB med Processbemanning AB. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Wendela Tronje på tel.070-2783307. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående. Ansök via länk nedan.

ANSÖKAN
Ansök snabbt genom att fylla i din e-post nedan och välj fortsätt.
Mer info
Kontaktperson Wendela Tronje
Telefon 070-2783307
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2021 (52 dagar kvar)