Brandskyddstekniker

Brandskyddstekniker

Vi söker dig med erfarenhet inom brandskydd - Lund

Ditt huvudsakliga ansvar blir att hjälpa våra kunder att säkerställa och upprätthålla ett systematiskt brandskyddsarbete samt skapa brandsäkra miljöer i olika företagsverksamheter.
Genom förebyggande inspektioner kartlägger och riskbedömer du kundens verksamhet för att kunna ta fram en behovsanpassad brandskyddslösning och dokumentation.

Efter inspektionen ska du på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden vilka risker som finns i verksamheten, presentera lösningsförslaget samt skriva ett utförligt protokoll. Du kommer även att arbeta med tillsyn och montering av brandskyddsutrustning samt hålla i olika utbildningar inom brandskydd och HLR.
Tjänsten är placerad i Lund.

Läs gärna om hur det är att jobba som brandskyddstekniker hos oss! https://www.anticimex.com/sv-SE/jobba-hos-oss/medarbetare/malin-olovsson-brandskyddstekniker/

Vi erbjuder dig
 • En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina
kunniga kollegor
 • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande
internutbildning
 • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
 • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify
Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag.
Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?
 • Du har tidigare arbetat inom området brandskydd som del – eller heltidsbrandman alt med
inspektioner
 • Meriterande om du har utbildning som brandman enligt räddningsverkets krav
 • Du trivs med att arbeta självständigt och är förtroendegivande
 • Du har en pedagogisk förmåga och känner dig bekväm i rollen som utbildare
 • Du är bra på att uttrycka dig muntligt och skriftligt
 • Du brinner för att ge service och för att skapa relationer
 • Du talar och skriver svenska samt engelska
 • Du innehar B- körkort
Ansökan
Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2018-09-15.
Notera att vi endast behandlar kompletta ansökningar.
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Öberg emil.oberg@anticimex.se alt +46709150036 alt martin.stahl@anticimex.se +46721453856

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emil Öberg
Telefon 0709150036
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.anticimex.se
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca
4 400 anställda i 17 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2016 en sammanlagd omsättning på ca 4,5 miljarder kronor.

"När du söker en anställning hos Anticimex behandlar vi dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan. Den rättsliga grunden för vår behandling är dels att kunna hantera din ansökan, d.v.s. kunna ingå ett eventuellt anställningsavtal, och dels vårt berättigade intresse att kunna tillsätta aktuell tjänst.

De personuppgifter som kan komma att behandlas är namn, kontaktuppgifter, adress, CV, personuppgifter i personligt brev och referenser. Anticimex styr inte över vilka personuppgifter du lämnar i ditt personliga brev. Vi ber dig därför inte lämna ut uppgifter som kan uppfattas som känsliga.

Om du lämnar referenser behöver du själv informera dem om att deras kontaktuppgifter är lämnade till
Anticimex. Dessa uppgifter kommer inte att lämnas ut till någon och kommer att gallras omgående efter ansökningsförfarandet. Du kan läsa mer om dina rättigheter och vår personuppgiftshantering på anticimex.se/personuppgifter".