Processingenjör till AnoxKaldnes i Lund

Processingenjör till AnoxKaldnes i Lund

AnoxKaldnes i Lund söker en processingenjör - ta chansen att arbeta med biologisk vattenrening!

Detta är en spännande möjlighet att få arbeta som processingenjör på AnoxKaldnes i vårt innovativa säljteam i Lund. Vi erbjuder en biologisk reningsteknik för avloppsvatten och har en marknadsledande position i världen. Som processingenjör har du en nyckelroll inom vårt säljteam genom att leverera skräddarsydda processdesignlösningar. Det här är en chans att arbeta på ett internationellt företag och bidra till en mer hållbar värld. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

AnoxKaldnes har i mer än 30 år varit i teknikens framkant med vår mikrobiologiska reningsteknik för avloppsvatten. Vi erbjuder vår unika avloppsreningsteknik till kunder över hela världen. För att bevara vår marknadsledande position är det viktigt att vi bibehåller en hög standard inom forskning och utveckling. Det inkluderar en förståelse för marknadens behov runt om i världen. Vår personal har ett aktivt engagemang på globala och lokala marknader genom till exempel pilotprojekt, genomförande av utbildningar, deltagande vid konferenser och möten med våra slutkunder. På AnoxKaldnes är vi stolta över vår vänliga, öppna och samarbetande atmosfär. Vi kan erbjuda dig frihet under ansvar. Vi är övertygade om att du kommer att ha en utvecklande och spännande framtid hos oss!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som processingenjör kommer du att vara en del av säljteamet. Ditt tekniska fokus kommer att vara MBBR (Moving Bed Biofilm Reactor), men ytterligare lösningar såsom omröring och separation kan också komma att ingå. Du kommer att arbeta med en mängd kunder inom spännande områden som kommuner, massaindustrier, matproducenter och läkemedelsindustrier.

Ditt ansvar kommer att omfatta följande:
 • Processdesign för avloppsvattenrening med AnoxKaldnes biologiska reningsteknik
 • Samarbeta med säljingenjörer för att analysera kundernas behov.
 • Vara behjälplig vid utformning av förslag och anbud.
 • Arbeta med prissättning av tekniska lösningar.
 • Utvärdera / utföra modeller, granska ritningar och skriva driftsbeskrivningar.
 • Du kommer också att samarbeta och arbeta nära den lokala R&D-avdelningen och andra affärsområden inom Veolia runt om i världen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Denna position är placerad i Lund. Utbildning på plats och uppstart för nya kunder kan komma att inkluderas, varför vi söker dig som är öppen för internationella resor. Övernattningar i tjänsten uppskattas till 10-20 per år.

Du kommer att vara en del av säljteamet, bestående av 7 personer, och din närmsta chef är försäljningschefen på AnoxKaldnes. Totalt är vi 35 anställda på AnoxKaldnes.

VEM ÄR DU?

Till vårt team söker vi dig som har:
 • Kandidat- eller masterexamen i kemi, miljöteknik, ekosystemteknik eller liknande utbildning alternativt motsvarande erfarenhet.
 • Praktisk kunskap inom avloppsrening med erfarenhet av processdesign, drift, drifttagning eller felsökning inom avloppsrening.
 • Kunskap eller erfarenhet av design av kompletta reningsverk och / eller kunskap inom MBBR är meriterande.
 • Det är även en fördel om du har erfarenhet av att använda GPS-X eller BioWin eller motsvarande verktyg
 • Eftersom du kommer att arbeta på den globala marknaden är det en förutsättning att har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.
Som processingenjör ansvarar du för att leverera skräddarsydda, tekniska lösningar till våra kunder varför vi söker dig som är resultatorienterad och med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du kommer att vara del av ett team och arbeta nära andra varför vi söker därför dig som tycker om att hjälpa och som samarbetar bra med andra. Eftersom du kommer att arbeta med flera pågående projekt är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV (på engelska) eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 4 juli 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech